PERKELEEN POROT VAIKKA LIHA ONKIN HYVÄÄ

Koiran perusopetus

Valvoja: Maarit Seppänen

Avatar
Titta Pitkänen
Suuri guru
Viestit: 664
Liittynyt: 13.12.2005 00:03
Paikkakunta: Kuopio / Käpälämäki

Viesti Kirjoittaja Titta Pitkänen » 23.4.2007 11:50

Todistetusti käsipyyhepaperistakin saa huippumaukkaan paneeratun pannupihvin, että eiköhän se poronlihakin taitavissa käsissä valmistettuna mene.

Ei ole olemassa huonoja ruokia, on olemassa ainoastaan paskoja kokkeja.
Mitä enemmän opin tuntemaan Miestäni, sitä enemmän rakastan myös seisojaani ;)

olavi peura
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 64
Liittynyt: 18.2.2006 14:17

Viesti Kirjoittaja olavi peura » 27.4.2007 17:10

Elä haltilainen hermoile 8) . Setä on asunutkin aika kauan...ja on muuten syönyt pakkosyötöllä penskana poroa kylmänä ja kuumana. EN SYÖ ENÄÄ. Oman makumieltymyksen ilmaiseminen tuskin on mautonta.

Eero Suokonautio

Viesti Kirjoittaja Eero Suokonautio » 29.4.2007 10:46

Mitä tää keskustelu nyt oikein on? morkkaatte poroa? Mun mielestä poro on aikamoisen hyvää. Aina se on juhlan paikka ollu, kun poroa on syöty. Siitä lihastahan saa vaikka mitä. Hyvin tehty kuivaliha ehkä parasta! Koparakeitosta en tykänny.

olavi peura
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 64
Liittynyt: 18.2.2006 14:17

Viesti Kirjoittaja olavi peura » 2.5.2007 09:10

Pitää sen verran perua puheita, että keittona ja kuivana sen vielä syö.
Itseäni lainatakseni...kaikki poronliha pitäisi laittaa suoraan kuivalihaksi, sillon se on parraimmillaan. Ennemmin mie tosin hirven kuivaan, mutta porolle kun ei oo muuta käyttöä.

Sehän on tietty makuasia, mutta kun on syöny poroverimakkaraa, verilättyjä, poronlihakeittoa, kastiketta, keittoa*nmäärä, ja hieman lisää, uunissa paistettua, paloina, kokonaista, paistia, lisää paloina ja sitä iänikuista käristystä ja pottuvoita vaikka ei oikeastaan edes alussa tykännyt siitä poron makuvivahteesta, niin kun menee johonkin kylään ja siellä on laitettu "parasta" eli poroa jossain muodossa niin siitä on juhla kaukana. Kohteliaisuuttaan syödään, otetaan lisää ja tietty kehutaan.

Jos nykyään joudun kustannus poliittisista tai metsästyslaillisista syistä turvautumaan poronlihaan, niin maustan sen "pilalle", mikä on tietysti suuri synti. Käristyksen sijalla friteerattuja poronlihalastuja, ja keitossa tolkusti koskenlaskijaa niin meneehän se :lol:

Erika Sivonen
REPPUKOIRA!
Viestit: 125
Liittynyt: 26.2.2006 21:26
Paikkakunta: Rautalampi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Erika Sivonen » 2.5.2007 13:27

nippon1 kirjoitti:
Pitää sen verran perua puheita, että keittona ja kuivana sen vielä syö.
Käristyksen sijalla friteerattuja poronlihalastuja, ja keitossa tolkusti koskenlaskijaa niin meneehän se :lol:
Totahan vois koittaa :D
Aina ei tarvii olla hyvä, riittää että on paras.

Vastaa Viestiin