Junkkarissa tuli käytyä

Junkkarin tiedotuskanava

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Terhi Nurmi
AVO-luokan keskustelija
Viestit: 16
Liittynyt: 24.8.2011 08:33
Paikkakunta: Sukeva

Junkkarissa tuli käytyä

Viesti Kirjoittaja Terhi Nurmi »

Kyllä kannatti lähteä. Pisteistä viis,kuten tuolla muualla laittelinkin ennen junkkaria. Kokemuksena aivan uskomaton,siis positiivisena :D Näki vähän missä koiran kanssa ollaan menossa ja saatiin hyviä neuvoja,kuinka edetä. Ainoa negatiivinen asia oli TIEDOTUS: tai se, että esim.meillä lkss,eli la pellolle, että edellisenä iltana ois pitäny ilmottaa koira ja et sai sen ryhmän tietää, tai että la aamuna ois pitäny olla sitte aikaisemmin paikalla. Kiitos kasvattajan,saatiin tästä infoa. Yhelle tutulle kävi niin että läksivät jo pois peltokokeen jälkeen, ilman että tiesivät että on vielä loppupalaveri...Tottahan sitä pitää kysellä ym.ym.mutta jos omatoimisesti mekin oltais menty,ni ketuiks ois menny koko homma.Oli toisaalta hienoa katsella koiria, joita oli treenattu kehään,mutta toisaalta tällaisena"taviksena"tunsi itsensä vähän hölmöksi ihan perus hihnan ja koiran kanssa siellä.Itse peltokoe taas oli loistava tilaisuus nähdä oma koira,missä mennään ja sellaisia koiria, jotka jo olivat"valmiita". Eikä homma vaikuttanut siellä ehkä ihan niin hmm.vakavalta.Ja kyllä sieltä vaan tarttui se kipinä, josko sitä kokeisiin vaikka toisenki kerran :lol:

Seppo Koivula
Kanakoiratieteen tohtori
Viestit: 1040
Liittynyt: 13.12.2005 13:12

Aikataulu ja ruokailut Junkkari 2011

Viesti Kirjoittaja Seppo Koivula »

Aikataulu ja ruokailut Junkkari 2011 09 23(pe) - 26(ma)

http://webcache.googleusercontent.com/s ... ml&ct=clnk

Perjantai
14- Saapuminen ja majoittuminen
Vastaanotossa myytävänä pitsaa, sämpylöitä, pullaa, kahvia, teetä ym.
20 Tuomareiden puhuttelu ja ryhmätuomareiden arvonta
18-22 Saunat lämpimänä kaikille

Lauantai
6.45-9 Aamiainen
7.30 Kokoontuminen juhlasaliin maastoon lähtöä varten
9.00- Rakennekatselmus kehissä pihalla
11-15 Lounas: Lihamakaronilaatikko 9 €
16-19.30 Päivällinen: Lohikiusaus/kinkkukiusaus 9€
18-22 Saunat lämpimänä kaikille

Sunnuntai
6.45-9 Aamupala
7.30 Kokoontuminen juhlasaliin maastoon lähtöä varten
9.00- Rakennekatselmus kehissä pihalla
11-15 Lounas: Possupata 12 €
16-19.30 Päivällinen: Hernekeitto ja pannari 9 €
20 Tuomarin puhuttelu ja loppukilpailuun selvinneiden julistaminen
20-22 Saunat lämpimänä kaikille

Maanantai
7.00 Aamupala
8.00 Kokoontuminen maastoon lähtöä varten
11.30 Kahvia ja voileipiä 5€
12.00 Finaalikoirien valinta
15.00 Palkintojen jako ja palkintokahvit

Maastoeväät 6 €: Sämpylä, keitetty muna, omena, pulla, pieni termari kahvia / kuumaa vettä. Termarit viedään keittiölle perjantaina omalla nimellä varustettuina sekä tieto siitä, tuleeko termariin kahvia vai kuumaa vettä.

Ruokaliput infosta päärakennuksesta.

Majoitushinnat (hinnat sis. aamiaisen ja saunan)
Väinölän 1. krs 33€ / hlö /vrk
Jaakkola ja Väinölän 2. krs 28 € / hlö /vrk
Aitta 23 € / hlö /vrk
Lemmikkimaksu 5 € / tapahtuma / lemmikki
Lakanasetti sis. pyyhe 9€

Terhi Nurmi
AVO-luokan keskustelija
Viestit: 16
Liittynyt: 24.8.2011 08:33
Paikkakunta: Sukeva

Viesti Kirjoittaja Terhi Nurmi »

Ahaa,eipä siis vaan osattu etsiä oikeasta paikasta.Tietoahan on ollu saatavilla ja reilusti :lol:

Jenni Hirvinen
NUO-luokan keskustelija
Viestit: 13
Liittynyt: 5.5.2011 07:31

Viesti Kirjoittaja Jenni Hirvinen »

Terhi Nurmi kirjoitti:Ahaa,eipä siis vaan osattu etsiä oikeasta paikasta.
En nyt muista, miten eksyin tuonne Karhunmäen sivuille, ja bongasin sieltä tuon Junkkarin aikataulun. Sainhan minä sen Junkkari-vihkosen käteeni perjantaina, kun ilmoittauduin vesityökokeeseen (+Junkkariin). Mutta vaikka sainkin tietoa ihan hyvissä ajoin, niin silti täytyy antaa järjestelyorganisaatiolle pyyhkeitä tiedotuksesta, ja ennen kaikkea siitä missä tiedotetaan. Kyllähän tällä foorumilla vierailevat tietoa saivat ainakin ulkomuotokatselmuksen aikataulusta, mutta eipä sitten oikein muusta. Itse jotenkin odottelin, että kerhon omille nettisivuille olisi tullut infoa. Oiva paikkakin sillä olisi ollut etusivun otsikon "Tulevia tapahtumia" alla... :wink:

No, mutta tapahtuma oli ja meni, josta jäi minulle kuitenkin erittäin positiivinen mieli. Oma koirahan ei nyt todellakaan mitään päätä huimaavia suorituksia näyttänyt ja 100%:nen peräänmenokin jäi näyttämättä. :lol: Onneksi omassa koeryhmässä oli kuitenkin jo erittäin hyvällä mallilla olevia koiria, joiden suorituksia oli mukava katsella. Tietääpähän ainakin, että mitä sen oman koiruuden tulisi tehdä.

Seppo Koivula
Kanakoiratieteen tohtori
Viestit: 1040
Liittynyt: 13.12.2005 13:12

Vastuualueet ja tietolähteet

Viesti Kirjoittaja Seppo Koivula »

Toimikunnat

http://www.saksanseisojakerho.fi/index. ... 4&Itemid=4

Toimikunnat ovat Saksanseisojakerhon asiantuntijaelimiä, jotka käsittelevät tai valmistelevat hallituksen päätettäväksi toimialaansa kuuluvat asiat.

Jalostustoimikunta määrittelee jalostuksen tavoitteet ja seuraa rotujemme tilaa. Toimikunta ohjaa jalostuksen suunnittelua antamalla lausuntoja ja suosituksia jalostusyhdistelmistä sekä hoitaa pentuvälityksen. Toimikunta pitää yllä jalostusrekisteriä jalostukseen sopiviksi katsotuista koirista. Jalostukseen liittyvällä tiedotuksella toimikunta kehittää kanakoiraharrastajien tietoutta asiasta.

Koetoimikunta vastaa mannermaisten kanakoirien käyttöön liittyvistä ominaisuuksista ja tavoitteista. Toimikunta järjestää kanakoirien erikoiskokeiden ylituomarikoulutuksen ja vastaa Saksanseisojakerhon koe- ja kilpailutoiminnasta sekä niihin liittyvistä säännöistä, lomakkeista ja koekalenterista.

Ulkomuototoimikunta vastaa mannermaisten kanakoirien ulkomuotoon liittyvistä ominaisuuksista ja tavoitteista. Toimikunta järjestää rotujemme kotimaisten ulkomuotuomareiden koulutuksen.

Tietojenkäsittelytoimikunta kokoaa mannermaisten kanakoirien koe- ja näyttelykertomukset sekä terveystiedot Saksanseisojakerhon koiratietokantaan. Toimikunta kehittää tietokannan hyväksikäyttöä jalostuksen apuvälineenä ja ylläpitää Saksanseisojakerhon kotisivuja.

Toimikuntien sivuilta löytyvät ajankohtaiset tiedotteet sekä toimikuntien jäsenten yhteystiedot.

Säännöt
http://www.saksanseisojakerho.fi/index. ... ut=default
# Artikkelin otsikko

1 Jalostustoimikunnan ohjesääntö

2 Aluekouluttajien yhteystiedot

3 Saksan karkeakarvaisten saksanseisojien koesäännöt nuorten luokkaan

4 Saksan lyhytkarvaisten saksanseisojien koesäännöt

5 Ruotsin kerhon metsästyskokeiden säännöt

6 Regler för hönshundars specialprov

7 Kanakoirien erikoiskokeiden ylituomarin koulutus

8 Valionarvosäännöt

9 Kiertopalkinnot

10 Käyttöjalostuspalkinto (säännöt ja anomuslomake)

11 Kilpailujen säännöt

12 Kanakoirien erikoiskokeiden säännöt ja tuomariohjeet (ohjeet koetoimitsijoille)

13 Saksanseisojakerho ry

ilkka hietala
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 41
Liittynyt: 25.11.2005 23:27
Paikkakunta: lapua

Viesti Kirjoittaja ilkka hietala »

kerhon lehdessäkin on vaan yhden sivun kokoinen ilmoitus junkkarista.
tietenkään lehteä ei tule jos ei ole kerhon jäsen :oops:

Christina Carpelan
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 42
Liittynyt: 25.11.2005 01:51
Paikkakunta: Ryttylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Christina Carpelan »

Löysinpä Junkkari muisti vihkoni tuolta kirjahyllystä. Laitoin jo muistutuksen että aikataulut löytyvät Wanhan Karhunmäen sivuilta. Toivottavasti muistan sen ensi vuonna tänne ilmoittaa.

Kerhon sivuille haluaisin esim. ulkomuotokatselmuksen aikataulut mutta kun käyttäjätunnuksia on käytännössä mahdotonta jakaa tietojenkäsittelytoimikunnan ulkopuolelle. Tulokset näyttäis paljon paremmalta omilla sivuillan kuin foorumissa. Olen myös miettinyt olisiko omien netti sivujen hankinta ajankohtaista ja silloin laittaisin foorumiin vain linkin josta aikataulut ja tulokset löytyvät. Katsotaan saanko aikaiseksi ensi vuodeksi.

Tulospalvelu yrittää nyt tulevana vuonna kehittää omaa toimintaansa entistä paremmaksi sekä myös kehä sihteereille toimivampaa systeemiä tulosten kirjaamisessa.

Haluan näin julkisesti kiittää omaa tulospalvelu tiimiäni tältä vuodelta loistavasta työstä ja erityisesti Anua innovatiivisesta ajattelusta ensi vuotta katsoen. Myös kehä sihteereitä haluan kiittää joustavuudesta ja yhteisen päämäärän hyväksi työskentelystä.
En ole vielä niin hyvä ihminen kuin koirani luulee, mutta elämässä täytyy olla tavoitteita.

Seppo Koivula
Kanakoiratieteen tohtori
Viestit: 1040
Liittynyt: 13.12.2005 13:12

Tietoyhteiskunta on tullut jäädäkseen

Viesti Kirjoittaja Seppo Koivula »

Tietoyhteiskunta on tullut jäädäkseen.

Junkkarin rakennekatselmuksen ja erikoiskokeen tulokset tallennettiin aiemmin suoraan SSK:n tietokantaan. Ohjelma oli silloin niiden kerhon toimihenkilöiden omalla koneella, joilla tietokone oli ja halusivat ko. ohjelman käyttöönsä.

Kun tekniikka antoi mahdollisuuden tuoda tieto kaikkien saataville, alkoi SSK:n kotisivun aika.

Kotisivun palveluiden kehittymistä on jarruttanut palvelun hinta, jonka palvelun tuottaja yrityksenä perii. Aiemmin käyttöä rajoitti nettikäyttäjien vähäinen määrä, se on jo historiaa. Me vanhuksetkin, jo eläkeiässä olevat kuulumme sukupolveen, josta iso osa on työssään käyttänyt tietokonetta. Myös ohjelmistopalvelut ovat kehittyneet niin, että esim. pdf–tiedostot aukeavat koko käyttäjäkunnalle.

Kynnys saada tietopaketti kerhon kotisivulle on nostettu niin korkeaksi, että se mm. toimii Junkkari asioiden tiedonvälityksen kehittymisen esteenä.

Nopeaan elämänrytmiin tottunut nykyihminen haluaa palvelua reaaliajassa. Siihen suuntaan on menty monin eri tavoin.

Työ jota tehdään harrastuksen omaisesti, asettaa omia rajoja tiedon jakamiselle. Tietokannassa olevien tietojen hyödyntäminen poistaisi monia inhimillisiä virheitä ja vähentäisi päällekkäistä työtä. Tässä tulee vastaan taas raha, kun apuohjelman suunnittelu ja teettäminen maksaa.

Vapaa, helppo ja monipuolinen tiedon saanti on oikotie harrastuksen suopealle kehittymiselle. Se tuo paremman mahdollisuuden löytää itselle sopiva rotu / koira, kasvattajalle jalostukseen ja käyttäjälle metsästykseen. Valitettavasti vielä on vastavoimia, jotka kokevat avoimuuden uhaksi. Kun omalla kohdalla kaikki ei ole toivotulla tavalla, halu peittää asia, pitäisi kyetä torjumaan.

Ensisijaisena tavoitteena tulisi pitää maailmanlaajuisen tiedonvälityksen kehittämistä, jos ja kun euroja jää, niillä voisi auttaa paperiteollisuutta ja keltaista kuljetusta.

Vastaa Viestiin