seisojan pehmeä luonne?

Keskustelua koirien luonnetesteistä

Valvoja: Maarit Seppänen

Käpälämäen Ukko

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja Käpälämäen Ukko »

Ps. Ei muuten piipertele, ei ainakaan Ruotsalaisten rinnalla...

Jan Kankkonen

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja Jan Kankkonen »

Justiin näin Kari
Kyllä koirankin pitää saada kuumimpana kesäaikana lomaa, voihan sitä välillä käydä uittamassa. Isännän tai emännän harrastuksiin lisäisin vielä käynnit haulikkoradalla, näin koiran ei tarvitse syksyllä turhaan seistä lintuja. Mitä petohommiin tulee niin katselin taannoin kuvia kahden saksanseisojan " käsittelemästä" supikoirasta. Ei ole herkkävatsaisten katsottavaa joten eiköhän suosiolla jätetä petotyöskentelyt yksityiselle tasolle niin kuin Jussi edellä mainitsi.

sarvihei

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja sarvihei »

Mitä se Kari Käpälämäki höpöttää, ettei Tanua näe! Kyllä näin viimeksi kolme viikkoa sitten heleposti, kun kävi hakemassa kurppaa tappamaan! Tällä huonolla näölläkin selevästi näki, että tuossahan se Tauno jököttää. Ja helepotti hyvästi, kun oli valakopohjainen koeruus! Sitä vikaahan näissä valkopohjaisissa on, että niiden kanssa tuppaa joutumaan väkisinkin riistalle! Millähän tuonkin ilmiön saisi jalostettua pois?

P.S. Nimimerkeistä: Eiköhän suurin osa porukoista tunne nimimerkin takana "piiloilevat" kirjoittajat. Monelle (myös itselleni) nimimerkki on paremminkin "tavaramerkki".
Useiden nimi löytyy myös nimimerkin takaa, kun vain osaa näpsäyttää linkkiä!

Tervashongan ämmä

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja Tervashongan ämmä »

Ai mistä linkistä? Painelin omastasikin, mutta ei se mihinkään mennyt.Kuka on" suurin osa porukoista?"

Ps.Kuitenkin oikein mukavia kirjoituksia tällä palstalla. Pitää vähän päästä käydä katsomassa.

kuka lie

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja kuka lie »

Olen mielenkiinnolla seurannut näiden sivujen käyttäjien
"keskustelua"jo muutaman vuoden ajan.

kuka lie

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja kuka lie »

Olen mielenkiinnolla seurannut näiden sivujen käyttäjien
"keskustelua"jo muutaman vuoden ajan.Välillä tuntuu kuin ei olisi aikuisista ihmisistä kyse.Oletettavasti kaikki tietävät ettei kirjoitettu teksti ja kasvotusten puhuminen ole sama asia.Kirjoituksista saa monta kertaa väärän kuvan jos ei yhtään ole rivien välistä lukutaitoa.Tällä tarkoitan sitä kun monella menee elämä sekaisin jonkun ohjeista tai arvostelusta.Tulee valtava ryöppy vastauksia asiasta ja sen vierestä.Suoraan asioista puhuminen on jalo taito,mutta kirjoitettuna sama asia yleensä saa toisen muodon ja syntyy väärinkäsityksiä.Ihmettelen myös arvostelua nimimerkin takaa kirjoittavista.Mitä ihmeen väliä on sillä keskusteletko merkin vai nimen kanssa? Kaikilla tietysti oikeus mielipiteisiinsä...Eipä taida löytyä mistää porukkaa missä kaikki ovat joka asiasta samaa mieltä eikä kai tarvitsekaan.Hyvää loppuvuotta kaikille.

kauhanen

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja kauhanen »

jep se on vähän sama jos asuu alahärmässä ja ostaa lumilaudan eikä omista autoa, harrasta siinä sitten, ainahan voi rutista sloupin sivuilla kun ei ole mahdollisuuksia,..... kettuako sitä täällä rutisee jos koira ei pääse hommiin.
riippu tietty missä asuu, mutta ainakin kaupunkien laitamilla on metsiä joissa metsästys on mahdotonta, joten kenenkään jahtimaat eivät ole vaarassa jos siellä koiraansa juoksuttelee, böödiböödejä sieltä ei luultavasti pahemmin löydä, kurppia takuulla tietty, mutta saapahan koira edes pikkusen toteuttaa itseään.
meillä ei , nyt kun ei ole kun kaksi koiraa, toinen hypi seinille vaikka se aika mitä mahdollisuuksia on niin käytetään vain ja yhteen lajiin, mäyräkoira on ollut helmikuusta mollamaijan korvikkeena, eikä kyllä näköjään ole unohtanut mitä peuranjäljet tarkoittaa, joten en oikeasti usko että koira tarvii jatkuvaa hössöttämistä ympärillään ollakseen onnellinen, siinä se on maanut selällään sohvalla ja viikko sitten kun näytin kivääriä, niin veti ikkuna katto ämpäri rundia kämpää ympäri hetken ja ovelle passin, jotta joko mennään, peräsuoli pitkällä on saanut sen hoitamia peukkoja raahata mettissäsä siittä lähtien.
muhun voi vaikka kuinka vittuuntua mutta edelleen sanon sen että aikuinen mies jossain hiekkakentällä seisoja narussa tiibetinspanielien joukossa on pelle mun mielestä.piste.

kauhanen

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja kauhanen »

heh, mitekähän ton lopun sais pois :-)
ihan söpojähän se setät siellä näyttelyssä värjättyjen päittensä kanssa on, ja tokokentillä kaljut karjut leijona tatuoituna niskaan ja rotvaileri kettingissä.

Intsi02

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja Intsi02 »

Entinen viestinnän proffa tapasi sanoa, että viestintä epäonnistuu aina, paitsi vahingossa. Totta varmaan, mutta kannattaisko kuitenkin edes yrittää?

kauhanen

Re: seisojan pehmeä luonne?

Viesti Kirjoittaja kauhanen »

kiitos vinkistä, onneksi on noita oppineita ihmisiä jotka pitävät maailman rateillaan, teoriassa ainakin, mulla kun pysyy hyppysissä edelleen tuo leka ja lapio sekä kirves parhaiten :-)

Vastaa Viestiin