Tv-ohjelma jahtikuningatar Marjaana Foxilta

Keskustelua erästyksestä yleensä. Täällä voisi käydä keskusteluja koira-aiheiden ulkopuolella. Tarinoita ja turinoita harrastukseen liittyen.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Päivi Ketonen
AVO-luokan keskustelija
Viestit: 16
Liittynyt: 7.9.2009 07:36
Paikkakunta: Veikkola

Tv-ohjelma jahtikuningatar Marjaana Foxilta

Viesti Kirjoittaja Päivi Ketonen »

Eilen tuli ensimmäinen jakso ohjelmasta Jahtikuningatar Marjaana. Jakso oli oikein kiva piristys näin räntäsateen keskellä ja näkyihän siellä myös tuttuja. Kannattaa katsoa, uusinnat tulevat vielä tänään klo 12.40, ensi perjantaina ja lauantaina.

Hienosti toimi Sallan Assi ja myös Assin Salla :D

Eero Könönen
Suuri guru
Viestit: 729
Liittynyt: 22.11.2005 19:48
Paikkakunta: Savo-Karjala

Viesti Kirjoittaja Eero Könönen »

Pääosin oli ihan viihdyttävää katseltavaa, mutta aika arvelluttavan kuvan näyttää metsästämisestä, jos saalis tunnistetaan (jos tunnistetaan...) vasta kun se on kädessä.
Kuva

Salla Finnilä
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 63
Liittynyt: 9.2.2006 09:52
Paikkakunta: Pohojois-Pohojammaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Salla Finnilä »

Oikeassa olet. Valitettavasti. Vielä valitettavampaa on, että sillä saralla tuskin kovin monella on vara alkaa hirveän hanakasti ensimmäisiä kiviä heittelemään. Ainakaan sen perusteella, mitä rannoilta löytyy.

Meitä onneksi ohjeistettiin varsin perusteellisesti siitä, millaisia eläviä maastossa voisi odottaa kohtaavansa, joten sikäli minkään suuremman mittaluokan katastrofin todennäköisyys oli aika pieni. Mutta oikeassa olet siitä huolimatta.

Onneksi hyvääkin löytyy. Ainakin minusta ohjelma ja koko prosessi olivat varsin opettavaisia. Usein uudet asiat tyrmätään suorilta (kuten kaiken maailman tyhmät tositeevee-, anteeksi, lifestyle-ohjelmat), ja niihin suhtaudutaan jo valmiiksi negatiivisesti ja tuomitsevasti (jaa, viet ystävättäriä jahtireissuille, mitäs ystäviä tässä muka kahden minuutin puhelinkeskustelun jälkeen ollaan). Marjaana on paremmin sinut kiväärijahdin kuin haulikkometsästyksen kanssa, mutta oli ilo seurata, kuinka vilpittömän avoimin mielin ja oppimishaluisesti hän asiaan suhtautui. Eikä kitissyt koko päivän aikana yhtään, vaikka kuvausryhmän päivä oli todella pitkä, hän joutui soutamaan/huopaamaan tuntitolkulla pitkin lutakkoa sorsien perässä ja rämpimään ties missä. Se vilpitön positiivisuus, oppimishalu ja onnistumisen ilo välittyvät myös ruudun läpi. Sellaisen näkemisestä tulee aina hyvä mieli!

Meillä on seisojaharrastajissakin paljon marjaanoita, joilla on potentiaalia tehdä harrastuksemme eteen paljon hyvää. Muistan elävästi oman aloitusaikani. Taitaapa se jatkua vieläkin, kun aina vain uutta oppii, vaikka miten luulee kaiken tietävänsä. Minulla oli onni tutustua metsästäjiin, jotka eivät tyrmänneet aloittelijaa vaan auttoivat eteenpäin ja opastivat hienon harrastuksen pariin - ja joilta löytyy tyhmiin kysymyksiin viisaita vastauksia vieläkin. Siitä kiitos kaikille - lukuisille - asianosaisille!

Yritetään ottaa oppia.
:)
Salla
It tells you everything about everything and that's all I want to know (Frank McCourt: Angela's Ashes)

Hannu Unger
AVO-luokan keskustelija
Viestit: 17
Liittynyt: 4.1.2010 22:51
Paikkakunta: Nurmo

Viesti Kirjoittaja Hannu Unger »

Olipa mukava puolituntinen töllön ääressä.
Sallan ja Assin esiintyminen oli äärettömän hyvää mainosta meille mannermaisten kanssa pelaaville.
Samalla tuli taas yksi mannermaisten pienrotu ainakin näin Suomen mittakaavassa tutuksi edustavalla tavalla ohjelman katselijoille.
Koira kuten emäntänsäkin pelasivat hienosti ja molemmat olivat edukseen labbisten ja springereiden seassa.
Tällainen on sitä oikeaa toimintaa millä saadaan uusia harrastajia mannermaisten pariin ja toivottavasti se rohkaisee ja kannustaa myös kauniimman sukupuolen edustajia mukaan.
Hyvä Salla ja Assi!
:)
-Kortti tuo ja kortti vie, mutta kanakoirametsästys, se se on onnenkauppaa-

mauri harju
REPPUKOIRA!
Viestit: 310
Liittynyt: 5.6.2008 14:31

Viesti Kirjoittaja mauri harju »

Hyvä ohjelma. Katsotaan jatkossakin.

Jyrki Simola
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 49
Liittynyt: 25.11.2005 23:51
Paikkakunta: Vähäkyrö
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jyrki Simola »

Ja kun Jahtikuningattarella on vielä kotona metsästyskoiranaan seisoja. No bretoni tietysti :D
Pieni on kaunista mutta tehokasta

Vastaa Viestiin