Erätulilla pe 7.12.2012

Keskustelua erästyksestä yleensä. Täällä voisi käydä keskusteluja koira-aiheiden ulkopuolella. Tarinoita ja turinoita harrastukseen liittyen.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Susanna Järvinen
REPPUKOIRA!
Viestit: 141
Liittynyt: 23.11.2005 12:54
Paikkakunta: Ivalo
Viesti:

Erätulilla pe 7.12.2012

Viesti Kirjoittaja Susanna Järvinen »

Tulevana perjantaina Erätulilla -ohjelmassa saksanseisoja isäntänsä kanssa riekonpyynnissä :) - eli töllö kakkoselle klo 19.30!

http://areena.yle.fi/tv/1753813

tuomo.putkonen
Juniori
Viestit: 4
Liittynyt: 28.6.2011 07:03
Paikkakunta: Varkaus

erätulilla

Viesti Kirjoittaja tuomo.putkonen »

Kovin on tuo lapin kesä lyhyt, kun riekko oli jo aivan jäässä noudettaessa. Jalat tökötti kuin ansalinnulla :D
Tuomo Putkonen

Susanna Järvinen
REPPUKOIRA!
Viestit: 141
Liittynyt: 23.11.2005 12:54
Paikkakunta: Ivalo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Susanna Järvinen »

Se on kato talvipyynti sellasta :) Ja eihän sitä ny verisiä riekkoja voi kaiken kansan töllisteltäväksi laittaa. Murhaajaksi pian syyttävät.

Eero Könönen
Suuri guru
Viestit: 729
Liittynyt: 22.11.2005 19:48
Paikkakunta: Savo-Karjala

Viesti Kirjoittaja Eero Könönen »

Pitäs kyllä antaa semmonen suositus, jotta kanakoiraväki ei luppauvu osalliseksi mihinkään makasiinityyppiseen eräohjelmaan, jottei tulis aina lunta tupahan...
Kuva

Seppo Lehtovirta
Suuri guru
Viestit: 613
Liittynyt: 24.11.2005 13:24

Viesti Kirjoittaja Seppo Lehtovirta »

No no, nyt ei ole keskitytty opetusohjelmaan aivan sillä tarkkuudella kuin olisi pitänyt. Mikäli oikein muistan, niin tuossa metsästystilanteessa riistalle mentäessä ensin lähti riekko, sitten pamahti haulikko jonka jälkeen ampujan suuresta hämmästyksestä ja kommentista oli pääteltävissä mikä sieltä hangesta seuraavaksi pölähti esiin. Siinä tilanteessa vielä siivittämätön riekkokin säikähti tuota hangesta esiinpölähtänyttä kummajaista niin että sai varmaan kokovartalohalvauksen. Aatelkaa nyt, onhan se pienelle riekolle kauhun paikka kun ruskeasilmäinen parrakas ja hampaaton kyklooppi tuijottaa lähietäisyydeltä, suukin on vielä naamassa väärinpäin ja nenä puuttuu kokonaan ja posket kuin jättihamsterilla. Vähemmästäkin sitä pieni riekko menee täysin kohmeeseen. Mutta tuo ammuttu riekko kiikkui kätösissä aivan rentona. Näin minä tuon tilanteen tulkitsin kun ei televisiossakaan voi ihan kaikkea näyttää. Ei kun lisää seisojia kehiin, mukava niiden työskentelyä on katsella.
Jotta ymmärtäisi koiran käyttäytymisen riistatilanteessa, täytyy ymmärtää myös saaliin käyttäytyminen ja sitä ohjaavat seikat ko. tilanteessa.

Vastaa Viestiin