Ajankohtaista susiasiaa

Keskustelua erästyksestä yleensä. Täällä voisi käydä keskusteluja koira-aiheiden ulkopuolella. Tarinoita ja turinoita harrastukseen liittyen.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Jouni

Ajankohtaista susiasiaa

Viesti Kirjoittaja Jouni »

Professori, susitutkija Erkki Pulliainen luennoi Kangasniemellä 3.4 klo 12 alkaen. Aiheena Koira, koirasusi, susi, niiden tunnistaminen ja käyttäytyminen. Koiran ja suden kohtaaminen.
Tilaisuus maksaa 10€ sis.kahvituksen.
Ennakkoilmoittautuminen Puikkonen 040-5027267
Paikkoja rajallinen määrä, joten ilmoittaudu heti!

Miikka Laakso
Pentu
Viestit: 3
Liittynyt: 16.7.2011 21:17

Viesti Kirjoittaja Miikka Laakso »

Lausuntopyyntö:

http://www.mmm.fi/fi/index/etusivu/tied ... setus.html

Varsinaiset dokumentit ovat oikealla reunalla sivustolla. Etenkin muistio on mielenkiintoinen.

Vaikka lausuntoa ei suoraan pyydetä metsästyskoirajärjestöiltä, mikään ei estä sellaisen lähettämistä. Nyt saksanseisojakerhon hallitus, alkakaa ripeästi yhteistyöhön muiden metsästyskoirajärjestöjen kanssa ja vaikuttakaa! Aikaa lausuntopyynnöllä on vain 4.11. saakka, eli on alettava heti töihin. Ei tarvitse olla kummoinenkaan nero nähdessään lausuntopyynnön jakelua, jotta tietää millaiset vastaukset tuo aiheuttaa Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksessa (RKTL), Suomen Luonnonsuojeluliitossa, WWF Suomessa, Natur och Miljö r.f:ssä. ja Luonto-Liitossa. 100% varmasti niiltä tähän vastine myös tulee hyvin muotoiltuna.

Mikäli metsästyskoirajärjestöt eivät anna tähän lausuntoaan (mielellään yhteistä), on turha vikistä foorumeilla vaikutusmahdollisuuksien puutteesta tai susien aiheuttamista haitoista.

Vastaa Viestiin