Keskustepalstalle rekisteröitymisestä

Lue tämä ennen kuin kirjotat ja rekisteröidyt. Ohjeita foorumin käyttäjälle. Rekisteröityminen: oma nimi+sukunimi, molemmat kokonaan!

Valvoja: Maarit Seppänen

Maarit Seppänen
Site Admin
Viestit: 182
Liittynyt: 26.11.2005 11:44
Paikkakunta: Alastaro

Keskustepalstalle rekisteröitymisestä

Viesti Kirjoittaja Maarit Seppänen »

Palstalla rekisteröintikäytäntö on muuttunut.

Palstalle rekisteröidytään niin, että: oma nimi+sukunimi on käyttäjätunnus (molemmat kokonaan: esim. Maija Meikäläinen, EI MaME). Tämä on Saksanseisojakerhon hallituksen päätös.


MITÄ TÄSTÄ SEURAA?

Kun palstalle rekisteröidytään, lähtee ilmoitus uudesta rekiströityneestä käyttäjästä minulle. Kun hyväksyn uuden käyttäjän, on tunnus käytössä ja käyttäjä voi kirjoittaa palstalle. Koska en vietä koneen ääressä aivan 24 tuntia vuorokaudessa, voi rekisteröitymisen hyväksynnässä olla pieni viive. Epämääräiset, roskapostikoneeksi epäiltävät tunnukset poistetaan.

Käy testaamassa tunnuksiasi, vaikket saisikaan viestiä tunnuksesi aktivoinnista!

Jos käyttäjästä tuntuu, että hänen odotusaikansa hyväksynnän suhteen on käynyt sietämättömän pitkäksi, tai hän epäilee, ettei hänen rekisteröitymistään ole noteerattu voi hän ottaa yhteyttä suoraan minuun osoitteeseen:metsosuon15(at)gmail.com. Osa rekisteröinti-ilmoituksista ei aina näytä tulevan läpi sähköpostista, joten sähköpostia minulle jos aktivointia ei kuulu. Useimmiten syy miksi aktivointia ei kuulu, on: rekisteröidytty nimimerkillä käyttäjäksi. Sitähän säännöt eivät enää hyväksy.
Terveisin:
Maarit Seppänen, palstan ylläpito
"Res ipsa loquitur"