Sivu 1/1

KIVAKOIRAPÄIVÄ pidetään 11.072009

Lähetetty: 24.6.2009 13:35
Kirjoittaja Hannele Tammivuori
Tervetuloa kaikki halukkaat viettämään mukavan hauskassa seurassa KIVAKOIRAPÄIVÄ Lapuan Wanhassa Karhunmäessä.
Ilmoittautuminen on textarilla Hantalle numeroon 045 1287262 tai sähköpostitse hannele.tammivuori@suomi24.fi.. Muista laittaa nimesi, koiran rotu ja montako teitä on tulossa. Osallistuminen maksaa 15€ koira/ohjaaja ja maksu suoritetaan paikanpäällä. Varmistathan että koirasi rokotukset ovat kunnossa.
Mikäli haluatte yöpyä Karhunmäessä, on itse varattava yöpyminen.
Tänä vuonna tuomareina toimiin ketkäs muut kuin mukavat paikalliset Koiragurut Ylituomari/ lintutehtailija Jukka Mäkelä ja Junkkaripomo / joka paikassa mukana Ilkka Hietala ja varmasti kaikille jo tutuiksi tulleet Koiragurut / vierailevat tähdet Pali "Nuohooja" Ålander ja Jari "Kauppias" Luukkonen.
Päivä alkaa klo 12.00 esittelyillä ja siitä jatketaan sitten tosi toimilla eli itse mukaviin leikkimielisiin kilpailuihin ja niitä riittää. Mukaan kuulu tietenkin makkaran paistoa ja saunomista.
TERVETULOA![/b]

Lähetetty: 1.7.2009 14:31
Kirjoittaja Hannele Tammivuori
Kaikki nyt vaan rohkeesti mukaan. Siellä pidetään koiramaisen hauskaa, joten ei suoritus paineita kellään. :wink:

Lähetetty: 15.7.2009 21:15
Kirjoittaja Hannele Tammivuori
Kiitos kaikille KIVAKOIRAPÄIVÄN osallistujille, tuomareille päätuomari arille, Palille, Jukalle ja Ilelle ja tietenkin Kivakoirakilpailun sponsoreille. Ilma oli upea ja kaikki suorittivat kahdeksan rastisen radan läpi. Toiset reilusti riman yli ja toiset rimaa hipoen mutta läpi kuitenkin.
Valtarodut olivat hyvin liikkeellä, mutta oli joukkoon uskaltautunut yksi lk vizsla, joka näytti, että mitä sitä turhia kumartelemaan, täysillä homma hanskaan.
Ensi vuonna otetaan jälleen uusiksi ja se olisi jo kolmas kerta. Toivotaan että saadaan vielä enemmän koirakkoja mukaan.
Nähdään ensikesänä uusin leikein. :wink: