Kutsu pitkäkarvaisen saksanseisojan harrastajille

Eri rotujen harrastajien ja toimihenkilöiden tiedotteita.

Valvoja: Maarit Seppänen

Saija Suomaa

Kutsu pitkäkarvaisen saksanseisojan harrastajille

Viesti Kirjoittaja Saija Suomaa » 8.9.2009 17:58

Hei Pitkäkarvaisen saksanseisojan omistaja!

Kiinnostaako sinua oman rotukerhon perustaminen myös meidän rodullemme? Tällainen ajatus on virinnyt ja valmisteluihin on ryhdytty. Pitkäkarvakerhon perustamisesta keskustellaan ja kokousväen niin päättäessä perustamiskokous pidetään tulevien Pitkäkarvapäivien 2009 yhteydessä Lapuan Karhunmäessä la 10.10.2009 klo 19 alkaen. Kaikki asiasta kiinnostuneet pitkäkarvaisen saksanseisojan omistajat ovat tervetulleita mukaan tilaisuuteen!

Tarkoitus ei ole lähteä erkaantumaan minnekään emojärjestö Saksanseisojakerhosta, vaan harrastaa edelleen kuten ennenkin KAER -koesääntöjen mukaisesti ja SSK:ssa aktiivisesti mukana touhuten. Tämän lisäksi on kuitenkin tullut tarve tiivistää ja jäsentää vähän paremmin myös oman rodun harrastajien toimintaa. Tällä hetkellä tavoitteena oman kerhon suhteen on kevyt organisaatio, edulliset kustannukset kaikille jäsenille ja sopivasti mukavaa yhteistä toimintaa. Mutta kaikesta tästä on tarkoitus puhua lisää Pitkäkarvapäivillä.

Pitkäkarvapäivien maastoryhmiin ei valitettavasti enää mahdu, ellei sitten yllättäviä peruuntumisia ilmene, mutta tuohon iltatilaisuuteen ovat siis kaikki rodun harrastajat tervetulleita. Tilojen riittävyyden varmistamiseksi (tarvittaessa järjestetään isompi kokoustila kuin mihin nyt on varauduttu) toivon tekstiviestiä osallistumisesta etukäteen kännykkääni: 040-8351289 niiltä, jotka eivät ole Pitkäkarvapäiville ilmoittautuneet. Kiitos!

Saija Suomaa