SSK-kasvattajapalkintojen säännöt

Tapahtumien jälkipelit. Tällä voit käydä keskustelua SSK:n tapahtumien tiimoilta.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
marja katajamaa
REPPUKOIRA!
Viestit: 483
Liittynyt: 23.11.2005 18:25
Paikkakunta: avvil-city
Viesti:

SSK-kasvattajapalkintojen säännöt

Viesti Kirjoittaja marja katajamaa »

Oheisessa liitteessä seuraavaan SSK-lehteen tuleva juttu.
http://www.saksanseisojakerho.fi/images ... su2016.pdf

Hallitus näyttää tehneen vastineen kirjoitukselleni, mutta siinä on asiavirhe. Kasvattajapalkintoa jakaessa ON otettu huomioon palkintosijat, mikäli palkittujen koirien lukumäärä on ollut sama. Myöskään viittaus koekäyntien määrän lisääntymiseen ei ole relevantti, koska jokaisella pentueella on yhtälaiset mahdollisuudet osallistua NUO-luokan kokeisiin (esimerkiksi Junkkarissa) ja jokaiselta koiralta lasketaan paras tulos.
Kuva

marja katajamaa
REPPUKOIRA!
Viestit: 483
Liittynyt: 23.11.2005 18:25
Paikkakunta: avvil-city
Viesti:

Re: SSK-kasvattajapalkintojen säännöt

Viesti Kirjoittaja marja katajamaa »

Vuosikokous tuli ja meni. Nöyrin mielin kiitän saamastani tuesta ja kannatuksesta!

Kasvattajapalkintosääntöasia kirvoitti jäsenistön tiukkoihin kysymyksiin ja kommentteihin istuvan hallituksen suuntaan. Niinpä lopputuloksena päädyttiin siihen ratkaisuun, että tämän vuoden palkinnot jaettiin viimevuotisilla säännöillä ja asia annetaan jalostustoimikunnalle tarkennettavaksi. Tarkennusta vaativat mielestäni määritys termille ”palkintosijojen mukaan” sekä se, että jaetaanko palkinto kalenterivuosittain (1.1 – 31.12.) kuten alkuperäisessä säännössä vai koekausittain (1.6. - 31.5) kertyneiden NUO-luokan palkintojen mukaan. 1970-luvun jälkeen kun on kokeita alettu järjestämään myös alkuvuodesta (esim. SSK:n Talvikokeen maaliskuun viimeisenä viikonloppuna). Asiaan vaikuttaa myös KAER- alaikäraja 9kk. Ilmoille heitettiin myös mahdollisuus ulkomaisten tulosten mukaan laskemisesta, mikä onkin sitten kimurantimpi juttu vastaavuuspisteytyksineen.

Luotan, että jalostustoimikunta onnistuu tekemään alkuperäisiin sääntöihin tarvittavat tarkennukset niin, että säännöt pysyvät silti yksinkertaisina ja yksiselitteisinä. Tsemppiä työhön! 8)
Kuva

Vastaa Viestiin