Junkkari Su Ryhmä 15

Tapahtumien jälkipelit. Tällä voit käydä keskustelua SSK:n tapahtumien tiimoilta.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
PaKo

Junkkari Su Ryhmä 15

Viesti Kirjoittaja PaKo »

Haluaisin kiittää näin jälkikäteen ryhmän tuomaria ja eritoten maasto-opasta Elsan onnettomuuden jälkeisestä toiminnasta. Lisäksi haluaisin kiittää Karhumäessä paikalla ollutta eläinlääkäriä, joka antoi pikaisen ensihoidon.

Elsa leikattiin ma ja voi nyt ihan hyvin.

Terveisin
Pasi ja kkn Elsa

henttuk

Viesti Kirjoittaja henttuk »

Miten sille Elsalle oikeen kävi? törmäskö se jonnekkin? oliko jalka poikki!? Pikaista paranemista!

PäiviP

eläinlääkäri Junkkarissa??

Viesti Kirjoittaja PäiviP »

Hienoa, että Elsa toipuu.
Oma koirani loukkasi etujalkansa Junkkarissa lauantaina ensimmäisessä erässään ja totesimme tuomarin kanssa sen tarvitsevan eläinlääkärin apua. Oppaamme yritti välittömästi tavoittaa puhelimellaan paikallisia sekä tuntemiaan eläinlääkäreitä, mutta ei tavoittanut ketään heistä. Kiitos Harri Talolalle, näin jälkikäteen.
Poistuessamme pellolta soitin koetoimitsijalle kysyäkseni, onko Karhumäessä ell paikalla, koska ohjelmaluettelosta en löytänyt päivystävän ell:n yht.tietoja. Saamani vastaus aiheeseen oli tyly; ettei täällä ole varaa seisottaa ell:ä.
Monien numerotiedustelu soittojen jälkeen tavoitin Kauhavan ell:n, joka ei ollut tietoinen ko. tapahtumasta, mutta suostui kuitenkin ottamaan meidät vastaan, vaikka emme olleetkaan hänen päivystyspiirin alueella. Avun saimme lähes 3 tuntia onnettomuuden jälkeen. Entäpä, jos koira olisi ollut hengenvaarassa.., mutta onnekseni haavat ovat paranemaan päin. Me emme olleet ainoita seisojaharrastajia kyseisellä klinikalla, joten saattoi olla kiireinen päivä ell:llä.
Toivon, että tulevissa Junkkareissa on päivystävän ell:n tiedot painettuna kilpailuohjelmaan sekä asiasta myös sovittu lääkärin kanssa, että osaa olla valmiudessa ottamaan vastaan koiriamme, joilla vauhtia & vaarallisia tilanteita riittää.
Muilta osin oli oikein mukavaa olla taas mukana Junkkarissa.

Vastaa Viestiin