Ladies`Trial

Tapahtumien jälkipelit. Tällä voit käydä keskustelua SSK:n tapahtumien tiimoilta.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Nuoret uroot

Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja Nuoret uroot »

Kiviä konttiin kaikille osallistujille! Maha on sekaisin ja uni ei maistu, mutta aamulla startataan.

[%sig%]

kerttu ylilauri

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja kerttu ylilauri »

Kiitokset Kalajokisille mukavasti järjestetystä Ladies Trialista. Mahat eivät olleet niin lupsakassa herraseurassa kuralla kellään:) Siellä oli tilaa kulkea ja lintuja löytyi. Kiitokset myös tuomareille, kuten myös kanssa kisaajille. Kaikkea oli yllin kyllin( – tuulen oli varmaan valinnut Tuure, koska sitä oli paikoin vähän liikaakin…..) Lämpimät onnittelut vielä kerran Kolarin Päiville ja lkss Piralle voitosta, kuten myös Ojaniemen Katille ka lkss Karelle hopeasta. Pronssista taputan tuota omaa spinoneani Pirraa:)

Kati Ojaniemi

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja Kati Ojaniemi »

Edelliseen Kertun viestiin yhtyen kiitokset mukavasta viikonlopusta järjestäjille, tuomareille ja tietysti kaikille mukana olleille naisille! Onnittelut vielä koko finaali viisikon naisille koirineen.

[%sig%]

päivi ja pirre

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja päivi ja pirre »

Päivi kiittää ja kumartaa kaikkia. Ennen kaikkia muita tulee pirre, ilman sitä tämä ei olisi onnistunut. Suuret kiitokset kisan järjestäjille, tuomareille ja koetoimitsijoille. Mahtava kisaviikonloppu. (-Luulen että finaalipäivän tuulet järkkäsi Pauli..mutta varmasti Kertulle tuulet puhalsi Tuure; )
Lisäksi kiitosta saavat myös Kerttu, hiuskihartimen lainasta; ) ,Leena kaikkien oma handleri pellolla joka tuki ja kannusti kaikkia.

Onnittelut kaikille finalisteille taspuolisesti!!!

[%sig%]

LkssU

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja LkssU »

Epätietoinen kysyy..mihin sitä hiuskiharrinta tarvitaan kaerkokeissa. Onko tullu uusi rotu "kiharakarvainen seisoja". Myönnetään, että urospuolisen LkssU:n tietomäärä ei kaikkeen riitä :-)))

päivi ja pirre

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja päivi ja pirre »

No mietippä sitä mitähän hiustenkihartimella yleensä tehdään???
-Kiharretaan hiuksia.. Kyseessähän oli akkoinkoe....; )

kerttu ylilauri

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja kerttu ylilauri »

LkssU varmaan oli vitsikäs:) onneksi olemme huumorintajuisia.
Mutta - olkaamme kuitenkin naisellisia naisia ( pitäähän jo koirastakin näkyä sukupuolileima selvästi:)
Rohkeasti vaan omana naisellisena naisena maastoon ja miesten porukoihin ei meidän tarvi olla kuin mettäjätkät pärjätäksemme . Olisimmehan olleet Ladies Trialissa hyvin epäkohteliaita jos olisimme menneet uuniluutina järjestävien herrasmiesten opastettaviksi ja tuomaroitavaksi. Osasihan ylituomarikin jo puhuttelussaan kysyä kuinka moni on lauantai aamuna meikannut. Kyllä siellä joitan käsiä nousi. Perin nättinä ja naisellisenahan kisan naispuolinen tuomarikin oli - kuten aina, eikä hänkään harrastuksessamme varmasti jää toiseksi ukkoin seassa.
tv. se kihartimen lainaaja..
p.s
eikö se Tammiranta ole sanonut että kauniilla koiralla on mukava metsästää, mutta jospa siinä ohjaajan paikalla on vielä huoliteltu lady eikä menninkäinen niin eikö se ole jo kaksinverroin kauniimpaa....Aatteleppa ite!!

viimeinen mut ei vähäisi

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja viimeinen mut ei vähäisi »

Yhdyn kiitoksiin. Haluan kiittää kaikkia tasapuolisesti järjestäjiä, KOETOIMITSIJOITA, tuomareita viikonloppu oli todella mukava. Kiitokset KIRSILLE et ruokit ja juotit ja annoit meille yösijan koko viikonlopun ja viel sunnuntaina kannustit kaksosien kanssa meitä siel kotona, se oli hienoa. Kiitokset Sarille etten lopettanut lauantaina leikkiä liian aikaisin.

No nyt loppu eriliset kiitokset täs menis varmaan päivä jos kaikkia kiittäisi erikseen. Onnea kaikille syksyn jahdeille

Nyt mekin robin kanssa aloitamme metsästämisen ennen kuin se taas jostain hajoaa..... :)

Nämä oli minun ensimmäiset kokeet pellolla ja toiset koko uralla. Tunnelma oli ihana molempina päivinä ;) harkitsen ensivuonna uudelleen..


KIITOKSIA KAIKILLE !!!!!!!!

Kirsi

Re: Ladies`Trial

Viesti Kirjoittaja Kirsi »

Eipä kestä kiitellä :) Itsehän tässä kiitoksen velkaa teille "seuraneideille"(Hanne, Sari ja Kati), eipähän pyöri ajatukset koko aikaa oman navan ympärillä tai "sen takana". :) Ja kyllähän tuota oisitta nälkään kuollu, jos ette ois olleet oma-aloitteisia... :)

Ja kiitokset myös meidän ryhmän jälkijoukoillekkin. Oli mahtava viikonloppu, vaikka itselläni jalka kävikin välillä raskaaksi. Mutta tulipahan "syötettyä" kaikki vieraat finaalikuntoon :)

Ja tottahan me ensi vuonnakin lähdetään, koko leidijengi, vai kuinka?

Onnittelut vielä kaikille finalisteille! Ja pyyntionnea koko saksanseisojaväelle!

PS. Kaksin he kulkivat hiljaa... :) :) :)

Vastaa Viestiin