Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Tapahtumien jälkipelit. Tällä voit käydä keskustelua SSK:n tapahtumien tiimoilta.

Valvoja: Maarit Seppänen

Minni

Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Minni » 26.9.2005 08:26

Hei Te, jotka jouduitte lähtemään ensimmäisenä yönä pois junkkarista aitassa numero 3 tapahtuneen äänekkään ryyppäämisen ja siitä seuranneen nukkumattomuuden vuoksi, teiltä unohtui koiranne ruoka-astiat aitan rappusille.
Olen toimittanut ne Wanhan Karhunmäen respaan ja he ovat luvanneet postittaa ne teille, kunhan ilmoitatte sinne osoitteenne!

Oli tosi harmillinen juttu, se ensimmäinen yö. Tämä paljon äänessä ollut nainen, on ilmeisesti vielä saksanseisoja-kerhon aktiiveja, mainosti olleensa kerhon sihteerinäkin 5 vuotta. Taitaa jäädä minulta ainakin kerhon jäseneksi liittyminen väliin, jos tuollainen käytös on normaalia näissä piireissä. Mieluummin liityn sitten vaikka jehovaksi! ; )
Laitan kyllä palautetta kerhon johdolle tuosta. Sama nainen oli vielä sunnuntaina samassa ryhmässä meidän kanssa, olisi ollut tilaisuus pyytää anteeksi, mutta ei sitä tehnyt. Me saatiin onneksi uusi huone seuraavaksi yöksi, joten sitten tuli nukuttua hyvin.

[%sig%]

Viestiä muokattu (26.09.05 09:31)

Jaana

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Jaana » 26.9.2005 08:48

Kiitos Minni! Huomasimme tosiaan matkalla, että sinne jäivät kipot.
Toivottavasti pärjäsitte Mortin kanssa hyvin kokeissa, vaikka yö oli mitä oli.
Hyvä että saitte uuden yösijan, seuraava yö samassa paikassa olisi varmaan ollut vielä kamalampi. Te olitte hyviä ja asiallisia huonekavereita,
terveisiä miehellesi sekä Mortille ja Vertille. Ehkäpä näemme joskus ;)

[%sig%]

Hm

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Hm » 28.9.2005 14:19

Kovasti on naapuri juhlinu, kun on pitäny karkuun lähtä. Pientä rajaa mun mielestä siihen alkomahoolin käyttöön. Ymmärrän että se kuuluu "lajiin", mutta pitää siitä huolimatta kunnioittaa muiden oleskelua.
Tosi huonon maun jättää sakista. Mutta jossain on sanottu kyllä, että ei noihin piireihin uusia tarvita, eli onko tämän tarkoitus nyt se sitten?

Kiva oli katsella koiria ja uusia kasvoja. Jokainen aloittaa joskus alusta ja on mukana ensimmäistä kertaa. Heidän huomioiminen oli erityisesti havaittavissa vesityökokeissa, jossa tuomarit Pekka ja Jukka auliisti neuvoivat uusia tulokkaita kokeen kulusta. Oli ilo katsella onnistumisia aloittelijoilta. Ja iloisia koiria.

Mutta toivottavasti kakan maku suusta lähtee joskus tapahtuneen johdosta. Tsemiä ja tiukkoja seisontoja !

[%sig%]

Jaana

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Jaana » 29.9.2005 15:00

Kyllähän sitä meilläkin alkoholin käytön päälle ymmärretään, mutta vaikutti meistä siltä, että noille seinäntakakavereille se olikin tapahtumassa se ainoa tarkoitus. Ja kun kielenkäyttö pyöri koko ajan vyön alla, sitä ei viitsi tossa mittakaavassa enää aikuinenkaan kuunnella kolmeen asti yöllä, saati sitten yhdeksänvuotias lapsi. Mutta lapsiperheistähän on kuulemma näissä piireissä ollut "ongelmia" ennenkin, kun eivät ymmärrä että kerhon tapahtumissa kuuluu ryypätä. Meillä oli lähtiessämme ihan toisenlainen mielikuva, että uusia jäseniä kaivattaisiin mukaan ja nimenomaan myös lapsia, mutta nähtävästi ei niin ollutkaan. Sääli vain, että poika oli niin innoissaan tapahtumasta, nyt jäi kaikki näkemättä ja ainoaksi tapahtumaksi jäi kahdeksan tuntia autossa istumista saman illan aikana.
Sitä paitsi tuon ikäisillä ihmisillä voisi olettaa olevan jo jonkinlaisia alkeellisia käytöstapoja. Vastaukset meidän mielestämme asiallisiin pyyntöihin olla hiljaa olivat sitä luokkaa, että itseäni ainakin hävettäisi ja rankasti. Luulisi että sentään tuomarihenkilö pitäisi hiukan matalampaa profiilia, ettei mesoaisi yökausia ämpäripäissään kun seuraavana päivänä on toisten koirat arvosteltavina.
Olihan Karhunmäessä myös mukavaa väkeä, joten ei tässä sen suurempia yleistyksiä seisojaväkeen, mutta naapurin sakkia ei toivottavasti tarvitse enää tavata missään merkeissä. Hyvä kuitenkin, että niin auliisti esittelivät itseänsä ja toisiansa nimeltä, että tiedetään väistellä tuommoisia. Siinä määrin jäi suoraan sanottuna paskan maku kyllä, että tuskin tarvitsee enää ensi vuonna sinne tulla tai yleensäkään kerhon tapahtumiin, koska se vaikutelma meillekin jäi, että mitäs tänne tulette valittamaan.

[%sig%]

Ihmettelijä

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Ihmettelijä » 2.10.2005 21:36

Todella ikävää luettavaa. Miksi et ottanut yhteyttä kerhon toimihenkilöihin?

[%sig%]

Petteri_N

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Petteri_N » 3.10.2005 08:03

Kuuluuko toimihenkilöiden vastuualueeseen nykyään jo majapaikan järjestysmiehenä toimiminenkin? Oikeampi osoite yhteydenotolle tällaisissa ikävissä häirikiöintitapauksissa olisi majoituksen järjestäjä. Tai äärimmäisessä tapauksessa polliisi.

Sami G

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja Sami G » 3.10.2005 10:19

Jaana kirjoitti:
"Luulisi että sentään tuomarihenkilö pitäisi hiukan matalampaa profiilia, ettei mesoaisi yökausia ämpäripäissään kun seuraavana päivänä on toisten koirat arvosteltavina."

Järjestyshäiriöt eivät varmaan sinänsä kuulu kerholle, mutta minusta tällaisessa tapauksessa asia ja mahdolliset seuraamukset pitäisi käsitellä kerhon toimesta. Mielestäni tällaisia "mokia" ei saisi lakaista maton alle, onhan siinä myös kerhon maine kyseessä kuten huomaamme.

Jaana kirjoitti:
"Siinä määrin jäi suoraan sanottuna paskan maku kyllä, että tuskin tarvitsee enää ensi vuonna sinne tulla tai yleensäkään kerhon tapahtumiin"

[%sig%]

erakko

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja erakko » 3.10.2005 10:56

Junkkareissa muutaman kerran käyneenä opin ainakin sen, että kys. tapahtumakeskukseen ei kannata yöksi jäädä: joko vuokramajoitus lähistöltä tai sitten reissailua kauempaa edestakaisin.
Tuntuu olevan ainakin noissa isommissa kerhon pippaloissa tietty häiriökäyttäytyminen "maantapa". Tosin suht. rajattu joukko sitä sirkusta niissä pitää, mutta vars. aloittelijoille sekin voi olla liikaa - ja näkeehän sitä räyhäämistä varmasti lähempänäkin kotikunnaita, joten voi jollakin jäädä toiste reissuun lähtemättä...

[%sig%]

The Lord of Drinks

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja The Lord of Drinks » 5.10.2005 21:10

No kukas hää sit ol , tää juopotteleva naistuomari, joka on olt 5 vuot sihteerinäki ?

tuppu

yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja tuppu » 8.10.2005 15:26

Ensimmäistä kertaa JUNKKARISSA ! Kämppä Oli mullakin ja vielä joukko majotus. Arvakkaa oliko siä rauhallista? Ja koiraaki piti kans esittää, seuraavana päivänä. Ihmettelen maalaisena, tätä tiukkapipoisuutta. Itse tiesin tasantarkkaan, mitä tuleman pitää. Eikä,suurinsurminkaa tullut mieleen nostaa meteliä Mölystä. Päinvastoin! Mun mielestä se loi tunnelmmaa. Eikö allekirjoittanu tienny? Haiskahtaa vähä joltain etelän immeiseltä? Eikä tää ollu mikää lapsien tilaisuus, tiesikkö tään? Mun mielestä, kyllä mailmaan meteliä mahtuu. Ps. Ajatteletko nenääs pitemmälle.? PS. EI HERMOJA KIRISTÄNY.

[%sig%]

janet tervashonka

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja janet tervashonka » 8.10.2005 19:23

Ai miten niin alkoholin kanssa läträäminen kuuluu lajiin? (viesti ylempänä). Mihin lajiin se kuuluu? Johonkin kenties tässä viestiketjussa olevaan lajiin vai johonkin muuhun? Vai onko se suorastaan oma lajinsa, johon voisi perustaa omat sivut ja oman viestiketjun....

koiraperhe..

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja koiraperhe.. » 8.10.2005 19:38

Junkkari...
Mistä ensikertalainen voi tietää, että Junkkariin "kuuluu" meteli, juominen ym...? Pitäisikö asiasta alkaa "mainostaa" ilmoituksessakin...?
Ja miksei tapahtuma ole perhetapahtuma?!?
Meillä ainakin koiratkin ovat perheenjäseniä. Lisäksi mielestämme koirat, koiran koulutus ym. + alkoholi eivät ole sopiva yhdistelmä. Lisäksi osaamme kunnioittaa kanssakilpailijoitamme. En tarkoita, että me olisimme absolutisteja tai nipoja, mutta ymmärrämme, että kaikki ei ole samanlaisia.
Lisäksi mikä olisi ihanempaa ja parempaa tulevaisuudenkin kannalta, jos tapahtuma olisi perhetapahtuma. Lapsissa ne uusi ja kehittyvä saksanseisojien omistajien/kasvattajien sukupolvikin on.
Me lähdemme baariin ym. jos haluamme juhlia, emmekä tee sitä koiriemme ja muiden kustannuksella. Lisäksi alkoholiakin voi ottaa monella tavalla...
Ikävää, mutta totta on, että aina saa yhdistää tämän ikävän puolen saksanseisojakerhon tapahtumiin (junkkari+erikoisnäyttely)... En halua yleistää ja joukko on usein pieni, mutta häiritsevä. Toivoisin, että näihin puututtaisiin. Käy näiden koiria sääliksi...

Eli kannattaisi puuttua jo pelkästään saksanseisojakerhon imagon vuoksi!

janet tervashonka

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja janet tervashonka » 8.10.2005 20:00

Janet komppaa tässä tuota lapsiperhettä yllä. Tuppu tuolla edellisessä viestissä sanoo, ettei Junkkari ole lasten tilaisuus! Mitä muuta ovat vuoden vanhat seisojat, kuin ihania koiralapsia, joilla on oikeus selvään ja huolehtivaan viikonloppuun elämänsä ehkä ensimmäisessä kokeessa!

aikuinen

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja aikuinen » 8.10.2005 20:06

Ensimmäistä kertaa Junkkarissa olleena pidin Karhunmäkeä arvokkaana kisapaikkana;missä ei voisi kuvitella tuollaista elämää vietettävän.

erakko

Re: Junkkarista ensimmäisenä yönä pois lähteneet, tärkeää!

Viesti Kirjoittaja erakko » 8.10.2005 20:33

Eiköhän tämä "tuppu" lukeudu lähinnä lapselliseen joukkoon - ei lasten joukkoon, joka toivottavasti on viemässä tätäkin harrastusta terveeseen suuntaan. Öykkäröinnin ihannointi jätettäköön omaan arvoonsa!
Kotoa tämä homma lähtee ja sieltä esimerkki otetaan. Joillakin idea on päästä pois kotoa...esimerkiksi ottamaan.
Kohtuullinen ilonpito on paikallaan samanhenkisten immeisten kekkereissä ja siihen mahtuu mukaan koirat ja lapsetkin, ilman että tarvitsisi niille selitellä kummallista menoa.
Suurin osa koiraporukoista on kerrassaan upeata sakkia - niin etelän kuin pohjoisenkin immeiset!

Vastaa Viestiin