Kisakumppanit!?

Tapahtumien jälkipelit. Tällä voit käydä keskustelua SSK:n tapahtumien tiimoilta.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Alottelija

Kisakumppanit!?

Viesti Kirjoittaja Alottelija » 9.11.2005 15:05

Olin tässä taannoin KAER-kokeissa tutustumassa touhuun koirani kanssa osallistuen. Ihmettelin kovasti erään osallistujan "kuntoa" kokeessa.
Tämä tunnettu seisojakasvattaja tuli ensinnäkin tuomaripuhutteluun humalassa ja jatkoi kaljatölkki kädessä kulkemista koko päivän. Hän ohjasi nimissään ollutta koiraa joka nähtävästi oli kuitenkin sijoitettu toiselle ihmiselle. (Tämä henkilö kulki kaljarepun kanssa kasvattajan tarjoilijana ja koiran taluttajana koko päivän) Kun koiran vuoro tuli, alettiin sitä nuijimaan ja kouluttamaan jonka jälkeen juostiin pumppuhaulikko selässä tuomarin luo. Oli muuten pojat aika ikävää katsottavaa kun ohjaaja ei meinaa humalaltaan pysyä vaikeassa maastossa pystyssä.
Tein omat johtopäätökseni kilpailijasta niin koirankouluttajana kuin -kasvattajanakin. En tule koskaan häntä kenellekkään suosittelemaan mikäli pennunetsijöitä on. Kyseisen henkilön käytös on kuulemma hänelle tavallista, ihmettelen vain eikö kerhon säännöissä tai missään voida estää humalaista ohjaajaa osallistumasta kokeeseen. Tiedän kyllä, että tuomarilla on tutulle kaverille tosi korkea kynnys mennä sanomaan asiasta. Ikävää vain, että tällainen kaveri antaa hyvästä harrastuksesta niin huonon kuvan.
Kiitoksia niille kolmelle muulle kilpailijalle jotka valoitte uskoa kuitenkin paremmista tavoista kokeissa!

[%sig%]

jussi.järvinen

Re: Kisakumppanit!?

Viesti Kirjoittaja jussi.järvinen » 9.11.2005 16:20

Kyllä minä pistän pihalle kokeesta, on se kuka vain, jos kännissä kokeeseen aikoo osallistua.

-j-

Sotka

Re: Kisakumppanit!?

Viesti Kirjoittaja Sotka » 9.11.2005 19:57

Jussin kanssa samaa mieltä, ja varsinkin aseen kanssa....

Offtopic: -Saa täällä kirjoittaa omalla nimelläkin, olisi jopa suotavaa???

timi

Viesti Kirjoittaja timi » 8.12.2005 14:54

Enempien väärinkäsitysten välttämiseksi häätyy täälläkin sanoa että minä en aloittanut tätä viestiketjua!! Enkä siis kirjoittanut "aloittelija" nimimerkin takana!!!!!

-timo koistila-

Heikki Sarvikivi
REPPUKOIRA!
Viestit: 257
Liittynyt: 25.11.2005 15:50
Paikkakunta: Kanakoiraharrastuksen kehto

Viesti Kirjoittaja Heikki Sarvikivi » 8.4.2006 06:26

Minulla oli "en dålig baksmälla" ja otin yhden oluen. Ylituomari X katsoi pitkään ja totesi kylmästi: "Jos otat toisen, olet koko päivän jälkijoukossa". Ylituomarimme ovat kyllä ajan tasalla, mutta se ei näy koekertomuksissa. Ovat hienovaraisia, nääs!

Jaana P.

Viesti Kirjoittaja Jaana P. » 8.4.2006 10:45

kyllä on jo tuomariakin kohtaan erittäin epäkunnioittavaa ja epäasiallista käytöstä olutpullo kourassa mennä tuomarin silmien eteen. Jos on huono aamu, parempi lienee tirpaista se pullo hiljaa ja hissukseen ladon takana, tai jättää koko rankka kisapäivä väliin.

Ei todellakaan hyvää mainosta kasvattajalle.

Tommi Väisänen

Viesti Kirjoittaja Tommi Väisänen » 11.4.2006 11:50

kokeissa pitäski olla myöski ampujalla koetoimitsijakortti ja sen myötä tietämys ja tuntemus koemuodosta ja kokeitten kulusta ja siellä toimimisesta.
Kännissä sen koetoimitsijakortin voi myös menettää...
Mutta viidakkorumpuhan toimii ja vanhaa sanontaa lainaten: hyvä kello kauas kuuluu,huono vielä kauemmas...

Vastaa Viestiin