Koira metsään

Haku kanakoiran ominaisuutena. Pohjana ovat vanhat viestit.

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
Antti

Koira metsään

Viesti Kirjoittaja Antti »

No ei tämä tänne kuulu, mutta ei parempaakaan keksiny. No niin nyt tarvitaan apua. Eli tilanne on se, että asustelen Oulussa ja en tiedä täältä paikkoja, jonne koiran voisi viedä oppimaan metsästyksen salat.

Eli tarvitsisin tietoa paikoista missä voisi käydä koiraa treenauttamassa ja vielä semmonen paikka, jossa saisi riistakosketuksia. Olisihan se mukava saaha joku kokeneempi kaveriksikin neuvomaan.

Voipi joku myös ilmoitella jos tietää täältä oulunseuudulta jonkin järjestön (joka olisi vielä aktiivinen), joka voisi auttaa tossa koira hommelissa.

Ottakaa yhteyttä spostilla tai jatkakaa tätä viesti ketjua.

Timop

Re: Koira metsään

Viesti Kirjoittaja Timop »

Oulun kaupungilla on muutama "treenimetsä" oikein varattu tällaiseen käyttöön, tai ainakin on ollut. Metsiköt sijaitsevat Alakylän tien varressa ja Sanginsuussa. Sanginsuusta olen jopa joskus lintuja löytänytkin, Alakylän metsikössä tehtiin metsätöitä ainakin sillä alueella, missä itse kiertelin, joten lintuja ei silloin pahemmin näkynyt. Kaupungilla taisi olla jokin esitekin tuosta, soittele sinne. Itselläni oli vain jokin faksi siitä, joten rajat olivat melko epäselvät.

Jos taasen haluat "varmoja" lintutilanteita, niin ainakin aluekouluttaja Matti Päivärinta järjestää Lumijoella koulutuspäiviä (fasaaneilla).

[%sig%]

Timop

Re: Koira metsään

Viesti Kirjoittaja Timop »

... niin tuli mieleen muuten tuosta Alakylän tien paikasta, että ensimmäistä kertaa siellä ollessani (pari vuotta sitten) joku ajeli metsäautotietä ja pysähtyi... Ajattelin että nyt ollaan menty alueelta ulos ja heti on joku niuhottamassa, mutta ei. Äijä vain ihmetteli kuinka uskallan pitää koiraani irti ja yleensä käppäillä alueella. Oli kuulemma Karhu tappanut juuri sillä alueella ajokoiran jokin aika sitten...

Antti

Re: Koira metsään

Viesti Kirjoittaja Antti »

Kiitoksia vastauksista. Pitääpä ottaa tonne kaupunkiin yhteyttä ja voishan tuota ronttia käyttää fasaaneillakin.

Vastaa Viestiin