Teidän seisojan paino sekä mitä kuivamuonaa syötätte?

Koiran hoitamiseen liittyvää keskustelua

Valvoja: Maarit Seppänen

mira03

Teidän seisojan paino sekä mitä kuivamuonaa syötätte?

Viesti Kirjoittaja mira03 »

Päätinpä taas avata aiheen..

Eli meillä paino normaalisti n.25kg, nyt laihtunut ja painaa 23 kg.

Kuivamuonana syötetty Best friend complete raksuja, mutta nyt kokeilussa Virbac junior ja yritetään etsiä nartulle sopiva rasvainen ruoka.

Sami G

Viesti Kirjoittaja Sami G »

<------Meidän retkut voi paksusti :D

Älä turhaan laita rahojasi ainakaan luppoaikana kovin "tehokkaaseen" ja sikahintaiseen kuivamuonaan, koska rasvaisuutta on helppoa säädellä myös rasvaisella jauhelihalla yms.

Itselläni on peruspohjana keskitason kuivamuona(Hau Hau Champion) ja siihen vuodenaikojen mukaan sitten Oscarin jauhelihaa, ruoantähteitä ja ruokaöljyä. Nyt kesäksi jätän jauhelihan kokonaan pois. Mikäli tuo Kennelrehun auto kävisi meilläpäin, ostaisin jauhelihan ilman muuta sieltä isoissa erissä.

Ruokaa kerran päivässä ja runsaaseen veteen turvotettuna. Kyljistä tunnustelemalla voi sitten säädellä ruokamäärää oikeaksi.

Viivi

Viesti Kirjoittaja Viivi »

Meidän kohta 9 kk:n ikäinen kk-narttu painaa vaivaiset 20 kg, vaikka ruokahalu on melkoinen! :D Tosin säkäkorkeuskin on neidillä vain 57 cm. Kait tuo ihan sopusuhtainen on ja toivottavasti kasvaa rimppakinttu vielä.

Ruokana on Nutro Choice ja tällä erää menossa se energiapitoisempi ruoka (punainen säkki). Hyvin on koiralle maistunut eikä ongelmia ole ollut. Siihen lisäilen kotiruokaa, raakaa jauhelihaa, piimää ja mitä milloinkin.

lkssn

Viesti Kirjoittaja lkssn »

Vähän päälle vuoden on, 29 kg painaa, eikä ole ylimääräistä. Merkkejä vaihtelen usein, mutta aina kalliimpia tulee osteltua. Pentuiän sai hillsiä.

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Meillä 12-viikkoinen kkssn ja painoa 8,5 kg, bentokronenia syötän...

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Meillä 2 vuotias spinone,painaa n35kg,syö Acanan lohi/perunaa

myös vieras

Viesti Kirjoittaja myös vieras »

oho! meillä reilu 12 viikkoinen saksanseisoja painaa reilun 12 kg!? mutta on kylläkin uros. koira ei ole mielestäni pyöreässä kunnossa vaan sutjakalta näyttää. ruokana jahti&vahti. mitenhän on, onkohan aikaisemman vieraan koira harvinaisen pieni vai meidän huffe harvinaisen suuri? :D

Viivi

Viesti Kirjoittaja Viivi »

Kyllä se meidänkin rimpula neidin paino oli 12-viikkoisena siellä 8 kg:n hujakoilla.. Ja pienihän tuo on ja pieneksi taitaa jäädä. :?

Diikeri

Viesti Kirjoittaja Diikeri »

Meillä painaa karkkari nyt n. 28 kg, ikää 3 vuotta ja syö Jahti & Vahti energiaa. Vanhempi karkkari painaa kanssa suurinpiirtein saman verran ja samaa ruokaa syö. Ikää 10 vuotta vanhuksella..

anu

Viesti Kirjoittaja anu »

Meillä karkkari uros 3w. painaa reipas 30kg. Ja nyt on tainnu syä setterisen kanssa melko pitkään tuota sinistä proformancen ruokaa. Kohta vaihdan ruan vahvempaan evääseen.

Tea Malms

Viesti Kirjoittaja Tea Malms »

Isompi karkkariuros (4 v.) painaa 40 kg. Tosin on se sitten 71 cm korkeakin. Ja hoikassa kunnossa. :shock:

Pienempi on arviolta 65 cm, painaa n. 32 kg. Ikää 1,5 vuotta.

Molemmat saavat Nutro Choicen kana-riisiä muun ruoan ohella.

Minna Keränen
AVO-luokan keskustelija
Viestit: 21
Liittynyt: 28.8.2006 08:25
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Minna Keränen »

Meillä on 4-vuotias lkssu korkeutta on 61-63cm (mittaajasta riippuen) ja painoa on 34kg. Koira on todella maskuliininen ja "bodarin" oloinen :), ei siis missään nimessä lihava.

Syö pelkästään eläinkaupan proformancea ja kaupasta joskus hauhau championia (joka on ainakin tutun eläinlääkärin sanoin laadukkain kaupan ruoka). Mitään muuta ei ruokaan voi lisätä; jopa jauhelihasta menee maha ihan kuralle.
"koira on harvoin onnistunut
nostamaan ihmisen omalle
viisaudentasolleen, mutta
ihminen on usein pudottanut
koiran omalle tasolleen."
- James Thurber

Nemo

Viesti Kirjoittaja Nemo »

Meillä on 1v3kk lkssu, painoa 26kg ja säkä 61cm. Koko pienen ikänsä on syönyt BentoKronenin sapuskaa, nyt regularia ja aktiivisimpina aikoina performancea. Koira on kaikinpuolin hyvässä kunnossa! Ja meilläkin lisäillään papujen sekaan silloin tällöin jauhelihaa, piimää ja viiliä.
Kylkiluut tuntuvat, mutta eivät näy :)

sininen kissa

Viesti Kirjoittaja sininen kissa »

Meidän 1,5-vuotias lkss neiti on 57 cm korkea ja painaa peräti 31 kg. On lihaksikas. Kylkiluut tuntuvat, mutteivät näy, joten ilmeisesti ihan OK.

Kai se on koirilla sama kuin ihmisillä, että jotkut painavat yllättävän paljon, mutta näyttävät silti yhtä hoikilta kuin joku vähemmän painava.

sininen kissa

Viesti Kirjoittaja sininen kissa »

^ Niin ja vaihtelevaa kuivamuonaa syö, Hau-Hau Champion, Best Friend Balance vehnätön, Nutra Nuggets, välillä jopa marketin halpismuonia. Aina kuivaruuan sekaan raakaa jauhelihaa, koiranmakkaraa, ruuantähteitä tms. Joskus lorautan rypsi- tai kalaöljyä joukkoon. Piimääkin joskus.

Vastaa Viestiin