koiran hoito

Koiran hoitamiseen liittyvää keskustelua

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
jam

koiran hoito

Viesti Kirjoittaja jam » 17.1.2010 20:44

onkohan tohon paskansyöntiin jollain hyvää lääkettä .pentu on n.5kk. ja paska on kyllä maistunut alusta asti.ruoka jota käytän on 32/21 vehnätön. tapa on nolo ja ikävä.

Seppo Reinikainen
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 54
Liittynyt: 8.4.2009 10:46
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Seppo Reinikainen » 17.1.2010 22:11

Ainoa tepsivä lääke on luoti, luulen, joten anna vaan popsia.
Ehkä siinä jätöksessä on kuitenkin vielä jäljellä proteiinia.
Tuntuu aika monella olevan sama ongelma etenkin pakkasten aikaan.

Juha Ylimäki

Viesti Kirjoittaja Juha Ylimäki » 17.1.2010 22:50

Joo paska on hyvää, oisit Seppo antanut olla sen sun alkuperäisen viestin, sisälsi hyvän varoituksen : ) Aikoinaan kun asuttiin kankaanpäässä, luonnon kauniilla hämeenkankaalla, koiria oli siellä kiva juoksutella. Ainut miinus puoli oli se, että myös suomemme sotilaat harjoittelivat samaisella alueella, paskapoteroita piti varoa. Kaverilla ei käynyt onni noiden poterojen kanssa. Kauniina kesäiltana oli koiraansa lenkittämässä, no jossain vaiheessa koira katosi. Ei tullut vaikka kuinka huuteli, yleensä pyöri jaloissa, seurakoira kun oli. No ei auttanut kuin lähteä etsimään, huoli kun oli kova. Sieltähän se koira löytyi parin sadan metrin päästä etsintöjen jälkeen, paskapoterosta ja hyvin oli maittanut. No kaveri oli karski mies, sotilas itsekkin, eikun koira remmiin ja läheiselle ojalle pesulle. Koira oli saatu suht koht inhimilliseen kuntoon ja eikun siis autolle ja kohti kotia viimeistelemään saippualla parhaan kaverin turkkia. Nyt pitää ymmärtää minkälaisen olotilan saa aikaan röykkyinen hämeenkankaan hiekkatie jota pää asiassa käyttävät pasit ynnä muut armeijan kulkuneuvot sekä mahassa vellova useampi kilo ihmissontaa. No tälle koiralle tämä yhtälö oli saanut aikaan aivan ymmärrettävästi luonnollisen kyökkäys refleksin ja niinpä koira oli iloisesti tyhjentänyt poteron sisällon sinne kaverin auton takapenkille. Tässä vaiheessa oli tällä kaverillakin, vaikka karski sotilas olikin, esiintynyt pieniä vaikeuksia pitää päivällistä sisällään, visuaalinen näky yhdistettynä toyotan täyttämään aromimaailmaan oli kuulemma ollut aika makee :lol:

Seppo Reinikainen
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 54
Liittynyt: 8.4.2009 10:46
Paikkakunta: Helsinki

Kikkareita

Viesti Kirjoittaja Seppo Reinikainen » 18.1.2010 09:32

Kikkare kokemuksia on varmasti yhden jos toisenkin kohdalle sattunut. Omistani en halua kertoa, etten yäkkää tähän näppikselle, mutta sensijaan kerron tämän.

Eräs tuttavani matkusti kerran junalla Helsingistä Rovaniemelle. Oulussa hän päätti nopeasti pissattaa tuuhea partaista karkkariaan. Kävellessään asemalaiturilla pensasaidan vierellä, koiruus äkkiä tökkäsi kuononsa vetelään paskakasaan. Kiire oli takaisin junaan ja milläpä koiraa siellä olisi voinut pestä. Loppumatkalla haju oli kuin kesäisessä huonosti hoidetussa ulkohuusissa. Ehkä isäntääkin hiukan hävetti junaan leviävä haju. Sellaisia jahtikokemuksia.

Korkeasaaren Koivistolta kysyttiin aikoinaan eräässä ohjelmassa miksi koirat herkuttelevat sillä skeidalla, vetäen sitä kuin olutta velaksi, kuten sanonta kuuluu. Lyhyesti mietittyään Koivisto vastasi, että koirien makutottumus on hiukan erilainen.
Niinkai se sitten on.

Vastaa Viestiin