APUA, MÖRKÖJÄ!!

Pennun valintaan, hoitamiseen yms. liittyvää keskustelua. Tässä keskusteluosiossa ei pentukauppaa!

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
PiMauS

APUA, MÖRKÖJÄ!!

Viesti Kirjoittaja PiMauS » 15.7.2009 13:45

Nyt 5kk ikäinen lkssn on vähän väliä juoksemassa jotakin mörköä pakoon ja poksahtelee ja maukuu ko. pelotusta! Milloin siis mörkö on joku reppu, kaatuneen puun juurakko tai jokin muu yhtä kammottava asia. Kysyisin siis onko ihan normaalia? aiemmin ei minkään näköisiä vastaavia vinkeitä ja miten tuon pöljäilyn saa loppumaan ja mitenkä siihen tulisi suhtautua? Ollaan oltu huomioimatta kyseistä tyhmäilyä, mutta olisiko jotain muita poppaskonsteja?

Avatar
Titta Pitkänen
Suuri guru
Viestit: 664
Liittynyt: 13.12.2005 00:03
Paikkakunta: Kuopio / Käpälämäki

Viesti Kirjoittaja Titta Pitkänen » 15.7.2009 14:15

Sussarilla oli kaikkein pahin juttu kun naapuri oli laittanut meidän pissilenkin varteen -herrajumala sentää- kokonaisen kanervan. :roll: Toki ensin epäiltiin että pelotuksen aihe olisi ollut jossain muualla mutta ei, kanervan pirulainen se koiran mielenrauhaa järkytti. Ja pahinta kai koko kanervassa oli se, että muutaman päivän siinä koiraa uhkailtuaan se sitten yhdenäkin otti ja hävisi. :shock: Silloin sitä vasta ihmeteltiinkin että mistä se nyt sitten seuraavaksi meitä syöksyy pelottelemaan oksat sojossa...

Parasta apua noihin on aikuisen koiran seura, joku joka kävelee muina miehinä mörköjä päin ja tuhahtaa mennessään. Meillä pojat osas näyttää tosi hyvin mallia, ja lisäksi "höpöhöpö"-kommentti jota käytetään muutenkin ei-toivottuihin tekemisiin. Muutenkin sellainen täysi noteerattomuus (ihme sana?) lienee parasta balsamia.
Mitä enemmän opin tuntemaan Miestäni, sitä enemmän rakastan myös seisojaani ;)

Vastaa Viestiin