Korvat vai aivot hukassa?

Koiran perusopetus

Valvoja: Maarit Seppänen

Vastaa Viestiin
PiMauS

Korvat vai aivot hukassa?

Viesti Kirjoittaja PiMauS » 27.8.2009 15:21

lkssnarttu on nyt puolen vuoden ikäinen ja perusjuttuja ja tokoa on opiskeltu ja ihan hyvälläkin edistymisellä, mutta nyt jostain syystä, tosin viikon toko tauon jälkeen ja vesilintujahtiloman ajan pentu on riekkunut vapaana mökillä.. :roll: , niin nyt ei koira tottele mitään, eikä minkäänlaista kiinnostusta tehjä niinku käsketään.

Herkutkaan ei ole niin mielenkiintosia ku kaikki muu ympäristössä, no leikkimällä saa koiran huomion ja kontaktin, mutta muuten se meneekin sitten ylivireäksi poikkelehtimiseksi, eikä tottelevaisuusharjoituksista tule mitään. Maahan mennään sitte ku keretään ja istuessa pälyillään kaikkea muuta, aikaisemmin upea kontakti, mutta aina hieman kärsimätön. Mitä neuvoksi?

Jarmo Pesola
AVO-luokan keskustelija
Viestit: 26
Liittynyt: 6.2.2007 15:40
Paikkakunta: Muhos

Viesti Kirjoittaja Jarmo Pesola » 17.9.2009 09:18

Terve! Nuoret koirat joskus vain "unohtelevat"... Jatkat vain samaa linjaa ja muistipalautuu. Meidän Koiralle auttoi "herkkujen" vaihto - HK-sininen tai lähimarketin valmislihapullat ovat vastustamattomia edelleen vaikka koiras on jo 2½.

markoa

Viesti Kirjoittaja markoa » 19.9.2009 09:15

Heh sattuipa ajankohtanen aihe.. Meillä ei sentään komennot unohtuneet, mutta niitä sitten uskottiin ikäänuin tilanteen mukaan. Alettiin hulinalun kanssa harrastamaan "seuraa johtajaa" juttuja, jotka jatkuu teholuontoisena kunnes "kuuntele johtajaa" (ja varsinkin sen pilliä) jutut kiinnostaa enemmän kuin kaikki ne metsästä tulevat erityisenkivat hirvien jättämät hajut. Eli hulinalku on irti vain kotipihalla sekä avoimella soramontulla tms. tottiskoulutukseen sopivalla alueella. Oppiipahan samalla kulkemaan hihnassa myös metsässä :lol:

olavi peura
VOI -luokan keskustelija
Viestit: 64
Liittynyt: 18.2.2006 14:17

j

Viesti Kirjoittaja olavi peura » 21.10.2010 17:55

minun

Vastaa Viestiin