Saksanseisojakerho ry.

Saksanseisojakerho

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestö

Saksanseisojakerho jäsenasioita hoitaa jäsensihteeri Jaana Polvinen. Liittymisestä, osoitteenmuutoksesta, mahdollisista virheistä tai yhdistyksestä eroamisesta kehotetaan ehdottomasti ilmoittamaan siten, että ilmoituksesta jää todiste. Eli kirjeitse, postin osoitteenmuutoskortilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ja toki puhelukin on mahdollinen, mieluiten kuitenkin toimistoajan ulkopuolella. Yhteydenotot osoitteella:

Saksanseisojakerho ry
Jäsensihteeri
Jaana Polvinen
Lohenpyrstö 26 C 17
87700 KAJAANI
050-5464 768
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osoitteenmuutoksen ja jäsenyysilmoituksen voi tehdä myös Saksanseisojakerhon kotisivuilta löytyvällä jäsenlomakkeella.

Jasenmaksusta ja jäseneduista

Jäsenmaksu on 40 euroa. Näkyvin ja varmasti halutuinkin jäsenyyteen liittyvä etu on 4 kertaa vuodessa ilmestyvä monipuolinen Saksanseisojalehti ja vuosikirja. Näistä vuosikirja julkaistaan pdf-tiedostona täällä kerhon kotisivuilla, mutta on tilattavissa myös hintaan 5 € perinteisenä paperiversiona kotiin. Lehdissä ja vuosikirjassa on laajasti asiaa kanakoiraharrastuksesta. Eri rodut ovat tasapuolisesti esillä mm. omilla rotupalstoillaan. Vuosikirjassa julkaistaan koe- ja näyttelykertomukset sekä tilastotietoja.

Jäsenmaksulla saa vuoden lehdet: 4 kpl Saksanseisojalehtiä sekä vuosikirjan sähköisen version, joka on ladattavissa kerhon kotisivuilta. Vuosikirjan paperiversio on tilattava erikseen ja se maksaa 5 €.

Saksanseisojakerhon jäsen saa ilmaista apua jalostusyhdistelmiä suunnitellessaan mm. urosten valinnassa. Astutukset ja pentueilmoitukset julkaistaan Saksanseisojalehdessä ja kotisivuilla veloituksetta, samoin jalostusrekisteriin päässeiden koirien tiedot. Lisäksi rotujärjestön jäsenyys tuo kasvattajille selvää säästöä pentujen rekisteröinnissä.

Eräänlaisena tutustumistarjouksena ja helppona tapana liittyä rotujärjestöön on ollut kasvattajajäsenyys. Vuosikokouksesta 2018 alkaen kasvattaja voi ilmoittaa uudet pennun omistajat ilmaiseksi rotujärjestön jäseneksi (yhden vuoden ajaksi). Etu on tarkoitettu tietenkin vain uusille jäsenille, ei alennukseksi vanhojen jäsenten jäsenmaksuun.

Perhejäseneksi voidaan hyväksyä varsinaisen jäsenen kanssa samaan talouteen kuuluva 15 vuotta täyttänyt henkilö. Perhejäsenmaksu on 12,00 euroa. Kyseessä on kannattajajäsenyystyyppinen maksu, jolla saa äänioikeuden rotujärjestön kokouksissa sekä muutkin jäsenoikeudet pois lukien kerhon julkaisut.

Jäsenistön vaihtuvuus on melko suurta. Vuosittain eroaa 300 - 400 jäsentä ja vastaavasti liittyy uusia jäseniä. Kovin moni on maksanut jäsenmaksunsa huomattavasti eräpäivän jälkeen, jopa syyspuolella vuotta. Jäsenlehden lähettäminen katkaistaan niiltä, jotka eivät ole velvoitettaan ajallaan hoitaneet. Takautuvasti ei lehtiä maksussaan myöhästyneille lähetetä, maksutapahtuman jälkeen ilmestyvät lehdet lähetään tietenkin normaalisti.

Yhdistyksestä eroamisesta on asiallista ilmoittaa jäsensihteerille.