Saksanseisojakerho ry.

Saksanseisojakerho

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestö

ss3s

Saksanseisoja -lehti on Saksanseisojakerhon jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Vuosikirja julkaistaan pdf-muodossa kerhon kotisivuilla. Kirja lähetetään erillistä maksua vastaan vain sen erikseen tilanneille henkilöille. Saksanseisoja -lehden tehtävänä on toimia yhteiseen harrastukseemme liittyvän tiedon välittäjänä kerhon jäsenten ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kirjoittamien lehtijuttujen kautta, huumoria unohtamatta. Lehdessä kerrotaan kerhon kilpailujen ja erikoisnäyttelyn tulokset kuvien ja jutun kera, muut koe- ja näyttelytulokset julkaistaan vuosikirjassa. Saksanseisoja-lehti toimii myös tiedonvälityksen kanavana kerhon toimihenkilöiden ja jäsenistön välillä - internet-sivujen ohella. Lehden sisällöstä vastaa päätoimittaja. Päätoimittajan valitsee Saksanseisojakerhon hallitus.

Saksanseisojalehden jutuissa painottuvat koirien koulutukseen, jalostukseen, terveyteen ja hoitoon liittyvät asiat. Muiden maiden tapahtumia seurataan aktiivisesti. Koe- ja kilpailukertomukset tarjoavat niin uusille kuin kokeneemmillekin kanakoiraharrastajille mielenkiintoista luettavaa pitkin vuotta. Lehden valokuvissa on pääosassa mannermainen kanakoira. Myös huumorijutuille ja jäsenten omakohtaisille kertomuksille sekä riista-aiheisille jutuille on lehdessä paikkansa.

Juttuideoita ja valmiita juttuja sekä hyviä kuvia toivotaan jäsenistöltä jatkuvasti, lehden avustajaksi pääseminen on hyvin helppoa. Lehdessä julkaistaan myös rotupalstoja, joiden on tarkoitus olla noin 1-2 sivun pituisia tietyn rodun harrastajakunnalle erityisesti suunnattuja juttuja. Rotupalstoista vastaa kunkin rodun jalostusneuvoja tai pienroduilla pentuvälittäjä, johon tulisi ottaa yhteyttä rotupalstalle juttua tarjotessaan (yhteystiedot jalostustoimikunnan sivulla).

ss2sPalautetta lehdestä ja ideoita otetaan mielellään vastaan!

Päätoimittaja

Kari Kaikkonen
puh. 040 157 7676
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vuosikirja

Susanna Järvinen
Könkääntie 170
99800 Ivalo
Puh. 040 515 6654
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mainosmyyjä

Uutta henkilöä haetaan

Taitto, painopaikka

Keski-Suomen Painotuote Oy
Teollisuuskatu 7
44150 Äänekoski
puh: 014 518 1400
fax: 014 514 240
www.kspaino.fi

Levikki 2800 kpl
Ilmestyy 4 kertaa vuodessa + vuosikirja
No 1   15.03.
No 2   15.05.
No 3    Vuosikirja
No 4    15.08.
No 5    15.12.

Ilmoitushinnat

Kansilehdet 4-väri 1/1 sivu 420€
Takakansi 4-väri 1/1 sivu 420€
                        1/2 sivu 340€
Tekstisivut 1-väri 1/1 sivu 200€
                         1/2 sivu 150€
                         1/4 sivu 100€
                         1/8 sivu  70€
Keskiaukeama 4-väri 1/1 sivu 420€

Rotujärjestön jäsenet saavat ilmoituksista 25 % alennuksen.

Aineistovaatimus

Maksavat ilmoitukset ensisijaisesti valmiina digitaalisena aineistona painotyötä varten.
Lehteen tarkoitettu materiaali on toimitettava päätoimittajalle viimeistään neljä (4) viikkoa ennen lehden ilmestymispäivää. Paras tekstin tallennusmuoto on .rtf -muoto. Valokuvat on varminta lähettää postissa, ne palautetaan lähettäjälle lehden ilmestymisen jälkeen. Sähköpostin liitetiedostona lähetettäessä valokuvat tulee tallentaa .jpg tai .tif - muodossa vähintään 500kt, mutta ei mielellään yli 5Mt:n tiedostoina. Isommat tiedostot ja määrät toimitetaan cd-levyillä. Jalostusasiat (astutukset, pentueet, tutkimustulokset jne.) on toimitettava jalostusneuvojille ja maksavat ilmoitukset suoraan painotaloon.