Saksanseisojakerho ry.

Saksanseisojakerho

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestö

Koetoimitsijat ja ylituomarit huom!

Tunnistamattoman koiran lisääminen kokeeseen SSK:n tietokantaan

 Ulkomaisessa rekisterissä oleva koira, tuontikoira tai vaikkapa englantilainen kanakoira voidaan lisätä kokeeseen normaalisti. Tällaisen koiran kohdalla tiedot eivät siirry tietokantapäivitysten yhteydessä Kennelliitosta Saksanseisojakerhon tietokantaan, joten koiran perustietoja ei järjestelmän kautta pääse tarkastelemaan. Näiden koirien koetulos näytetään ainoastaan kokeen tiedoissa ja tuloksen voi ladata pdf -tiedostona. Eli kun koe on päätetty, koiran tulos on kaikille näkyvillä kyseisen kokeen näkymässä.

Ulkomaisessa rekisterissä olevan koiran tulosten tallennus Kennelliiton tietokantaan

 Jos kokeeseen ilmoittautuu ulkomaisessa rekisterissä oleva koira, muistathan huomioida myös ohjeistuksen liittyen kokeen tallentamiseen Kennelliiton tietokantaan:

Kennelliiton ohjeistuksen mukaan: “Jos kokeeseen osallistuu ulkomaalainen koira, pitää koiran rekisteritodistus toimittaa etukäteen Kennelliittoon sähköpostilla liitetiedostona Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jotta koiran tulos voidaan tallentaa.”

Rekisteritodistus on toimitettava Kennelliittoon hyvissä ajoin ennen koetta!

Jos koira on jo käynyt virallisessa Kennelliton tapahtumassa ja koira on jo Kennelliiton Jalostustietojärjestelmässä, ei sitä tarvitse uudelleen sinne laittaa. Jalostustietojärjestelmästä voi tarkastaa, onko koira syötetty järjestelmään. Ellei koiraa ole Jalostustietojärjestelmässä ei sille voi tulosta tallentaa.


Koetoimitsijat ja ylituomarit on nyt koulutettu uuden tietokannan käyttöön. Muistakaa käydä rekisteröitymässä tietokannan  käyttäjäksi!

 

Koekausi starttaa kohta, koekalenterissa näkyy tällä hetkellä vähän avattuja kokeita https://tietokanta.saksanseisojakerho.fi/kokeet

Nyt tarvitaan aktiivisuutta koetoimitsijoilta jotta tietokannan koekalenteri saadaan mahdollisimman kattavaksi ja sähköinen tallennus täysillä vauhtiin kun koekausi alkaa.

 

  

Koepöytäkirjan sähköisestä tallentamisesta OmaKoirassa

Mikäli kokeen ylituomari vaihtuu, muuttakaa OmaKoirassa ennen tulosten syöttämistä.

Kokeen koodien oikeellisuuden voi kokeen ylituomari tarkistaa lataamalla koepöytäkirjan pdf-version ennen tulosten hyväksymistä.

 


KENNELLIITON HALLITUS TARKISTI VUODEN 2021 TOIMINTALINJAUKSIA KORONAPANDEMIARAJOITUSTEN OSALTA

Kokeiden, kilpailujen ja testien anomisessa poikkeusaikana edelleen kahden viikon anomisaika

Poikkeustilanteen takia kursseja, kokeita, kilpailuja ja testejä voi anoa 31.12.2021 saakka lyhennetyllä, kahden viikon anomisajalla.

Kokeisiin, kilpailuihin ja testeihin osallistumisessa ei vaadita vuonna 2021 näyttelytulosta

Kokeisiin, kilpailuihin ja testeihin, joiden osallistumiseen koiralta vaaditaan näyttelytulos, voi osallistua 31.12.2021 saakka poikkeuksellisesti ilman näyttelytulosta.

 HUOM! Näyttelytuloksen vaatimuksen poikkeus ei koske valionarvosääntöjä.