Saksanseisojakerho ry.

Saksanseisojakerho

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestö

3.3.2016

Saksanseisojakerhon verkkosivujen julkaisujärjestelmä on päivitetty. Muutokset ulkoasussa ovat lähinnä kosmeettisia, mobiililaitteilla sivusto näkyy nyt toivottavasti hieman helppolukuisempana.

Päivityksen näkymisessä saattaa olla pieniä viiveitä eri palveluntarjoajien nimipalvelimien päivittymisestä johtuen.

Muilta sivustoilta SSK:n sivuille tehdyt linkitykset saattavat lakata toimimasta, koska muutos vaikuttaa lähes kaikkiin sivuston url-osoitteisiin.

Päivitys ei vaikuta mitenkään tietokantaan tai sen näkymiin.

Jos ongelmia esiintyy ilmoitelkaa niistä Päiville ja/tai Harrille, yhteystiedot Tietojenkäsittelytoimikunnan sivuilla. Laittakaa mukaan mielellään tieto myös siitä millaisella laitteella ja selaimella ongelma ilmenee (esim. pöytäkone & chrome, iPhone & safari tms).

 

Tietokannassa uusia katselumahdollisuuksia. Tietokantaan on tuotu niin koekalenterin katseluun kuin koirien tietoihin napit "etsi kaikki". Näillä saa näkyviin kerralla listauksen esim. kaikista vesityökokeista valitulla koekaudella. Tai koiran tiedoissa kaikki koiran näyttely- tai koearvostelut peräkkäin listattuna. Toki myös vanha tapa jokaisen tapahtuman avaamiseen uudessa sivussa on käytettävissä.

Ulkomuototoimikunta huolehtii koirien näyttelytulosten tallentamisesta tietokantaan. Jos huomaatte virheitä/puutteita koirienne tallennetuissa näyttelyarvosteluissa, laittakaa sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestiin ainakin koiran virallinen nimi ja rekisterinumero sekä näyttely missä korjattavaa ja mitä korjattavaa. Jos tieto ei näy KoiraNetissä koiran kohdalla, tarvitaan myös kopio/skannaus/kuva ko. näyttelyarvostelusta.