Saksanseisojakerho ry.

Saksanseisojakerho

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestö
SSK:n kilpailujen säännöt löydät valikon kohdasta "säännöt ja lomakkeet"

Junkkari

Nuorten koirien jalostuskatselmus, joka järjestetään vuosittain syyskuun lopulla Lapualla. Junkkariin voivat osallistua mannermaiset kanakoirat, jotka ovat tapahtumahetkellä 9 – 24 kk ikäisiä. Kukin koira voi osallistua Junkkariin vain kerran elämässään. Katselmus on kaksiosainen: ulkomuoto arvostellaan ulkomuotokatselmuksessa ja käyttöominaisuudet peltoriistalla suoritettavassa nuorten luokan KAER-kokeessa. Suuren osallistujamäärän vuoksi eri rotujen ulkomuoto- ja käyttöominaisuusarvostelu on jaettu eri päiville (karkea- ja pitkäkarvaiset rodut omana ryhmänään, lyhytkarvaiset rodut ja bretoni toisena ryhmänä). Kilpailullisuutta tapahtumaan tuo kolmantena päivänä järjestettävä parhaiten KAER-kokeessa menestyneiden koirien välinen loppukilpailu.
http://www.saksanseisojakerho.fi/toiminta/tapahtumia/junkkari

Riistakoira

Mannermaisten kanakoirarotujen suomenmestaruuskilpailu. Kolmipäiväisessä kilpailussa testataan koirat monipuolisesti, haku- ja riistatyöskentelyn lisäksi myös vesi- ja jälkityössä.
www.riistakoira.fi

Erikoisnäyttely

Vuosittain järjestettävä ryhmänäyttely mannermaisille kanakoirille. Erikoisnäyttelyn yhteydessä järjestetään yleensä myös Saksanseisojakerhon tottelevaisuuskilpailu jaa ampumamestaruuskilpailu. Tapahtuma on kehittynyt kanakoiraharrastajien mukavaksi kesätapaamiseksi.

Ladies' Trial

Naisohjaajien välinen mannermaisten kanakoirien kilpailu, jossa koirien aiemmalla koemenestyksellä ei ole merkitystä.

Nokkalan Ralli

Avoimen luokan koirien kilpailu.

Eskon Puumerkki

Voittajaluokan koirien kilpailu.

SSK talvikoe

KAER-koe, joka järjestetään talvisessa tunturissa.

 

Lisää tietoa ja tuloksia löytyy kyseisen tapahtuman sivuilta.

tapahtumia